CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
61-ий Всеамериканський
Маніфестаційний Здвиг

31-го серпня до 2-го вересня

Adobe Acrobat PDF document  Обіжник  
Табір Дружинників   |   головна сторінка Здвигу
Інформації про спортові змагання під час Здвигу
Прийняття з нагоди Завершення Кампанії Капітального Розвитку Оселі СУМ в Елленвілі

Крайова Управа СУМ в Америці повідомляє Управи Осередків та все сумівське членство, що 61-ий Всеамериканський Маніфестаційний Здвиг СУМ відбудеться на Оселі СУМ в Елленвіл, Н.Й. 31-го серпня до 2-го вересня 2012 р.

Цьогорічний Здвиг проходитиме під кличем:

“МИ ЙДЕМО В БІЙ ДО ПЕРЕМОГ,
БО З НАМИ ПРАВДА, З НАМИ БОГ!”

та відзначатиме наступні річниці:

  • 70-та річниця заснування Української Повстанської Армії
  • 120-та річниця з дня народження Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого
  • 105-та річниця з дня народження і 75-та річниця з дня смерті засновника СУМ Миколи Павлушкова
  • 170-та річниця з дня народження та 100-річчя з дня смерті українського композитора Миколи Лисенка
  • 100-річчя з дня народження голови проводу ОУН (б) Ярослава Стецька
  • 290-та річниця з дня народження українського філософа Григорія Сковороди
  • 825-та річниця першої згадки про «Україну» на означення Київської та Галицької землі
До переведення 61-го Всеамериканського Маніфестаційного Здвигу, Крайова Управа СУМ покликала наступну Команду:
Командант: Юрій Микитин
Бунчужний: Юстин Пиз
Писар: Наталя Воробець
Фінансовий референт: Мирон Солтис
Референт мистецької програми: Андрій Стасів
Спортовий референт: Семен Вариха

В цьогорічному Здвизі беруть участь всі Осередки і Відділи СУМ американського терену. Тому просимо подбати про якнайчисельнішу участь Сеньйорів, Дружинників, Юнацтва та Суменят в повних сумівських одностроях, та з всіма організаційними прапорами.

Святочна Програма
В неділю, після Богослуження, відбудеться Маніфестаційна частина Здвигу, яка включатиме Апель, святкове слово довголітньного члена КУ СУМ в Америці і голови Головної Управи Об'єднання Жінок Оборони Чотирьох Свобід України (ОЖ ОЧСУ), - подр. Христі Верещак, привіти, та Дефіляду Осередків.

Табір Дружинників
Референтура Дружинників повідомляє, що під час Здвигу відбудеться 5-ий щорічний Табір Дружинників. Цього року табір, під назвою "УПА Йде Вперед" відзначатиме 70-ту річницю заснування Української Повстанської Армії з цікавою новою програмою. Закликаємо всіх дружинників до участи, щоби не тільки відсвіжити давні таборові спомини але і провести обмін думок про дальшуактивну працю Дружинників СУМ. Докладніші інформації будуть подані в окремому обіжнику.

Кампанія Капітального Розвитку Оселі
Кампанія Капітального Розвитку Оселі СУМ, яка триває вже два роки, добігає до формального завершення під час 61-го Всеамериканського Маніфестаційного Здвигу СУМ нa Оселi СУМ в Елленвілі. До липня 2012 року, завдяки щедрим сумівцям та українській громаді, зібрано $642,667.65. Наша мета - зібрати один мільйон доларів для розвитку Оселі. Ми маємо надію, що до завершення Кампанії, ці цифри зростять ближче до наміченої цілі!

Прийняття
Для відзначення щедрих жертводавців, Крайова Управа СУМ в Америці та Оселя СУМ в Елленвілі запрошує на Прийняття, яке відбудеться в суботу 1-го вересня 2012 р. о год. 8:00 вечора, з нагоди Завершення Кампанії всіх, хто пожертвували суми у висоті $1,000 або більше на Кампанію. Нагадуємо, що усі Ваші пожертви у висоті $1,000 будуть також, після завершення Кампанії, вкарбовані на Таблиці Жертводавців на Оселі.


Мистецькі Концерти
В часі триденного Здвигу на Оселі відбуватимуться Мистецькі Концерти, в суботу о год. 5-ій вечора та в неділю о годинах 2-ій по полудні та 5-ій вечора.

Спортові Змагання для Молодшого і Старшого Юнацтва
Футбольні Змагання
В суботу (1-го вересня) на спортовому майдані проходитимуть змагання футболу. Турніри будуть поділенний на три дивізії, в наступних вікових групах:
6-9 років
10-12 років
13-16 років
Кожна команда повинна мати не менше 7 членів. Кожний член команди повинен мати “cleats” та “shin-guards.” Змагання для молодшого юнацтва починеться о год. 11-ий рано, а змагання для старшого юнацтва о год 1-ий по-полудні.

Відбиванкові Змагання
В неділю, відбудеуться відбиванкові змагання для старшого юнацтва (13-18 років). Команди повинні мати не менше ніж 6 членів. Команди також можуть бути мішані. Відбиванкові змагання починуться в 2:30 год (після Маніфестаційної програми). Звертаємося до Осередків з проханням зголосити футбольні та відбиванкові команди до Референта Спорту, друга Семена Варихи, за адресою us-sports@cym.org не пізніше, як до 20-го серпня ц.р. Реєстраційна оплата для всіх команда (футбольну та відбиванки) виносить $25, яку просимо вислати до Адміністрації Оселі.


Спортові Змагання - Пляжна Відбиванка (Beach Volleyball)
Футбольні Змагання
В неділю, 2-го вересня, відбудеться перший пляжний відбиванковий турнір на новозбудованній площі. Щоб взяти участь в турнірі, кожний член команди мусить мати 18+ років (дружинники або сенйори). Турнір відбудеться в складі "4 on 4” і команди можуть бути мішані.

Реєстраційна оплата для всіх команда є $50 і всі приходи будуть передані пожертвувані до фонду для покриття коштів здвигнення відбиванкової площі. Всі учасники турніру будуть визначені як жертводавці Капітального Фонду. Просимо всіх зацікавленних команд, звертатися до спортового референта, друга Семена Варихи, за адресою us-sports@cym.org не пізніше, як до 20-го серпня ц.р.


Забави!
Вечорами, у Світлиці та надворі, відбудуться танцювальні Забави:
  • Субота і Неділя: забавa під звуки оркестри «Голосні Сусіди» вечірка

Крайова Управа закликає все своє членство до численної участи у цьогорічному Здвизі! Це одинока крайова сумівська імпреза в році де ми маємо можливість церемоніальним способом потвердити свою приналежність до Організації якій на ім’я СУМ. Тому всі прибудьмо чисельно, та в одностроях, на Здвиг СУМ в Америці!

Із всіми питаннями про Здвиг просимо звертатися до голови Організаційного Комітету Здвигу, под. Лесі Гаргай, за адресою lesia@cym.org.


Adobe Acrobat PDF document  Обіжник  
Табір Дружинників   |   головна сторінка
Інформації про спортові змагання під час Здвигу

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.