CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Відділ #2 Новини | Про нас - Чікаґо | Юнацтво | Гуртки | Спорт
Оселя "Бескид" | Архів | Календар
Наше 50ліття-1999 | 50 ліття Оселі в Барабу-2011
Чікаґо, 25-го листопада 2002 року

ОБІЖНИК 9/2002

ГАРТУЙСЬ !

ЗАНЯТТЯ ЮНАЦТВА:
АПЕЛЬ з особливою церемонією з нагоди нагородження нашого Осередку “Переходовим Прапором” – в суботу, 7-го грудня о год. 2:00 год. по пол. в одностроях. Після Апелю групова знимка та перекуска.

АНДРІЇВСЬКІЙ ВЕЧІР для старшого юнацтва – 7-го грудня о год. 6:30 веч.

РІЗДВЯНА ПЕРЕВА РОЄВИХ СХОДИН починається від суботи, 21-го грудня. Після Різдвяних Свят, сходини пічнуться в суботу, 25-го січня.

ЗИМОВИЙ ТАБІР для старшого юнацтва на оселі СУМ в Барабу – 26-го до 31-го грудня.

КОЛЯДА – Юнацтво збирається колядувати у вівторок, 7-го січня та в неділю, 12-го січня. Виховники повідомлять про час.

СВЯТО КРУТ – АПЕЛЬ в Школі Українознавства дня 25-го січня 2003. Юнацтво в ОДНОСТРОЯХ ! Рівнож в цей день відбудеться АПЕЛЬ в Осередку.

ЗУСТРІЧ ІЗ СВ. О. МИКОЛАЄМ відбудеться в залі Осередку в суботу, 14-го грудня ц.р. о год. 3:00 по пол. Канцелярія св. о. Миколая буде відкрита від год. 9:00 рано. В цей день БУЛАВА переводить збірку зимових діточих шапок і рукавичок та маленьких забавок для потребуючих діточок в Україні. Збірка буде вислана через Референтуру Допомоги Українцям при Крайовій Управі СУМ. Просимо батьків в розмові з дітми підкреслити ціль цієї збірки, а саме, в день коли вони будуть обдаровані св. о. Миколаєм, щоб пам’ятали про дітей менш щасливих. Юнацтво приготовлятиме Різдвяні прикраси від год. 1:30, а рівночасно, відбудеться зустріч батьків із перекускою на 3-ому поверсі Осередку.

МАЛАНКА ІЗ ДЕБЮТОМ відбудеться в суботу, 11-го січня 2003 року в залі The Sheraton Chicago Hotel and Towers, Cityfront Center, Chicago Ballroom, при 301 Е. North Water Street, Chicago, IL. Запрошення будуть вислані на днях. За столами просимо звертатися до под. Лорі Ен Вруської на число тел. 847- 253-8921.

ВИСТУП НАШИХ ТАНЦЮВАЛЬНИХ АНСАМБЛІВ ТА ВОКАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ ‘ВІНОК’ РАЗОМ ІЗ ШКОЛОЮ ТАНКУ ОСЕРЕДКУ В ПАЛАТАЙН І “ДЖЕЗОВОЮ” ОРКЕСТРОЮ в неділю, 15-го грудня ц.р. о год. 1:00 по пол. в “Navy Pier – Winter Wonderfest”. Як і в минулому році, будуть поставлені ялинки прикрашені нашим юнацтвом та Відділом ОЖОЧСУ ім. Алли Горської.

СПОРТ – Починаючи 2-го грудня ц.р., в кожній понеділок, о год. 6:00 веч. будуть відбуватися ігри копаного мяча для хлопців і дівчат у віці від 5 літ до менше 8 літ. Сесіями провадять Друзі Андрій Косач і Яро Дахнівський. Просимо охочих спортовців на першу сесію в понеділок, 2-го грудня о год. 6-ій веч.

БУЛАВА просить, якщо хтось має СУМівські однострої малих розмірів, яких Вам вже не потрібно, передати їх под. Марійці Павлос.

ПРОБИ ХОРУ ОСЕРЕДКУ відбуваються кожного понеділка о год. 7-ій веч. в домі Осередку. Запрошуємо нових хористів.

УПРАВА ОСЕРЕДКУ БАЖАЄ УСІМ ЧЛЕНАМ ТА ПРИХИЛЬНИКАМ ВЕСЕЛИХ СВЯТ РІЗДВА ХРИСТОВОГО ТА БОЖИХ ЛАСК, ЩАСТЯ І ЗДОРОВ’Я В НОВОМУ 2003-ому РОЦІ !

За Управу:
Христя Верещак -Голова; Марійка Крутяк -Гол. Виховниця; Марійка Павлос - Булавна

ҐРАТУЛЯЦІЇ І ПОДЯКИ

Управа складає щирі ґратуляції:
....Вокальному ансамблю "Вінок" та дириґентові, другові Володимирові Попович, за успішні виступи на Відзначенню Листопадового Зриву дня 3-го листопада та Відзначенню 60-ліття УПА дня 17-го листопада.
....Хорові Осередку та дириґентові, другові Володимирові Попович, за успішний виступ на Відзначенню 60-ліття УПА дня 17-го листопада.

Управа складає щирі гратуляції і подяку:
Членам підготовчого Комітету Відзначення 50-ліття Спортового Клюбу "Крила" під головством друга Павла Куляса за успішне переведення святкового бенкету дня 16-го листопада, та взагалі за різні відзначення ювілею протягом ділового року.
....Членам Виховного Складу під проводом под. Марійки Дзвіник за успішне переведення "Маскаради" для юнацтва. Рівнож дякуємо батькам які допомогли у переведенню імпрези.

Back to NEWS


Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.