CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Відділ #2 Новини | Про нас - Чікаґо | Юнацтво | Гуртки | Спорт
Оселя "Бескид" | Архів | Календар
Наше 50ліття-1999 | 50 ліття Оселі в Барабу-2011
ЧIКАҐО, 28-ГО ТРАВНЯ 2001
ОБIЖНИК 3/2001

Управа Осередку СУМ сердечно вiтає усiх членiв юнацтва котрi приступили до Першої Сповiдi та Першого Врочистого Причастя. Нехай Iсус усе живе у ваших серцях!

Управа рiвнож складає щирi ґратуляцiї усiм абiтурiєнтам “Рiдної Школи”/Українознавства як також членам юнацтва та дружинникам з нагоди ґрадуацiї iз садочкiв, передшкiлля, 8-оў кляси, середньої школи та унiверситету. Бажаємо вам найкращих успiхiв у дальшiй науцi чи працi!

“ПОПИС” ОСЕРЕДКУ СУМ IМ. МИКОЛИ В ПАВЛУШКОВА В ЧIКАҐО IЗ ВИСТУПОМ ШКОЛИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ТАНКУ ПРИ ОСЕРЕДКУ ТА ВОКАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ “ВIНОК”, вiдбудеться в суботу, 2-го червня о год. 2:30 по пол. в NORTHSIDE COLLEGE PREPARATORY SCHOOL при 5501 N. Kedzie (Kedzie & Bryn Mawr). Окремий лист був висланий до батькiв дiтей Школи iз додатковими iнформацiями.

Дружинники нашого Осередку, спiльно iз Українсько-Американськими Ветеранами, Вiддiл 32, запрошують на виступ Панi Марiї Савчин-Пискiр, автора книжки споминiв з пiдпiлля ОУН-УПА (1939-1954), ТИСЯЧА ДОРIГ . Зустрiч вiдбудеться в домi Осередку СУМ в недiлю, 10-го червня ц.р. о год. 1-iй по пол. Книжка в англiйськiй мовi буде на продаж. Зустрiч рiвнож вiдбудеться в суботу, 9-го червня ц. р. о год. 6-iй веч. заходами Осередку СУМ в Палатайн та Укр. Амер. Ветеранiв.

ДЕНЬ СУМIВСЬКОЇ МОЛОДI вiдбудеться в недiлю, 17-го червня 2001 р. на площi СУМ-ООЧСУ в Палатайн. Збiрка юнацтва в одностроях о год. 9:45 рано на площi. Свята Лiтургiя почнеться о год. 10:00 рано, а святочна програма почнеться зараз пiсля вiдправи. Крiм святочної програми, смачних обiдiв, спорту та iгор для дiтей в програмi дня є також розiгравка Л Ь О Т Е Р I Ї. Тому ми пересилаємо Вам льотерiйну книжечку в цiнi 20 дол. яку просимо виповнити i повернути з заплатою при нагодi в Осередку СУМ або на площi.

ТАБОРОВА КОМIСIЯ пригадує про реченець зголошення до табору i про повну оплату: 1-го червня. Усi табори Цього дня под. Галина Задорожна прийматиме анкети iз заплатою в канцелярiї Осередку. Пригадуємо, що спiзненi реєстрацiйнi форми або спiзненi повнi оплати вимагатимуть додаткової оплати в сумi $50 за кожну дитину, за кожний табiр.

СУМIВСЬКА ОСЕЛЯ В БАРАБУ це найкраще мiсце для вакацiй i вiдпочинку. Запрошуємо усiх на оселю де гарнi краєвиди, чисте повiтря, свiжi i смачнi харчi та всi вигоди. Залишилoсь ще кiлька кiмнат в мотелях до винайму (6/24 - 6/30 та вiд 4-го серпня аж до “Лейбор Дей Вiкенд”). За кiмнатами звертатися до подруги Iрки Вруськоў в Осередку СУМ вечорами у вiвтiрки (773-486-4204).

ВIДЗНАЧЕННЯ 40 -ЛIТТЯ ОСЕЛI В БАРАБУ, ВИСКАНСИН, вiдбудеться пiд час “Лейбор Дей Вiкенд”, 1-го до 3-го вересня ц.р. Врочиста частина програми, яка включатиме Святу Лiтургiю, Панахиду, та посвячення спортовоў площi, вiдбудеться в недiлю, 2-го вересня. В плянi є замовити на цей день абтобус з Чiкаґа. В короткому часi будуть висланi усi данi про цю iмпрезу. З нагоди цього ювiлею, хор Осередку випускатиме “CD” награних таборових пiсень.

ДЕБЮТАНТКИ 2002 РОКУ! Просимо старших юначок якi будуть “HIGH SCHOOL JUNIORS” в шкiльному роцi 2001/2002 та матимуть 16 лiт, зголосити до 1-го вересня ц.р., своє бажання дебютувати на “Маланцi” в сiчнi 2002 р. Можна звертатися до под. Лiлi Запаранюк. Перша зустрiч iз дебютантками та iхнiми батьками вiдбудeться пiсля лiта.

СУМНЕТ - Слiдкуйте на компютерi iнформацiї про наш Осередок на нашiй сторiнцi: www.cym.org/us/chicago. Подруга Вiкторiя Кавка вiдповiдає за нашу Осередкову сторiнку i можна передавати її iнформацiї через E-mail адресу: chicago@cym.org

ЧЕСТЬ УКРАЇНИ! - ГОТОВ БОРОНИТИ!

За Управу: Христя Верещак /голова/,
Марiйка Павлос /булавна/,
Марiйка Крутяк /писар/

ЩО ЧУВАТИ ?

Щиру подяку складаємо:

  • усiм присутнiм на СВЯЧЕНIМ та усiм жертводавцям якi закупили писанку!
  • Комiтетовi пiд головством под. Наталки Фафендик та усiм батькам якi допомогли у пiдготовцi та переведенню СВЯЧЕНОГО !
  • Паням Об’єднання Жiнок ООЧСУ, Вiддiл iм. О. Мешко, за подарованi смачнi паски!
  • Под. Стефi Остапчук вiд ATA Travel Agency та под. Марусi Ременюк за подарованi писанки!

Вiдновлення нашої гостинницi закiнчено ! Дякуємо комiтетовi вiднови, а особливо працiвникам якi безплатно завершили цей проєкт.

ШУКАЄМО : Провiдника “coach” для дружини копаного м’яча вище 9 лiт. Просимо зацiкавлених осiб звернутися до друзiв Марiяна Колодiя або Володимира Хiмяка.

Back to NEWS


Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.