CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США

Цей сайт Англійською

Баль Дебютанток СУМ 2007р.

[   Стаття   |   фото1   |   фото2   |   фото3   ]


 

СУМІВСЬКИЙ БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК

В суботу, 10-го лютого в залі Весчестер Марріот Готель у Таррітавн, Нью Йорк, Крайова Управа Спільки Української Молоді Америки влаштуавала Сумівський Баль Дебютанток у великій кількості присутних осіб на залі. Цей Баль є форумом для представлення юначок, які осягнувши 16-ій рік житття вступають на новий етап свого життя. Сумівська родина з приємністю представила 16 юначок з надією що вони будуть творити штаб нових виховниць в СУМ-і та, які як свідомі українки виховані в СУМ-і будуть займати відповідальні і провідні функції в українському суспільстві.

Голова підготовчого комітету Євгенія Кузьмович-Блага відкрила 43-тий Баль Дебютанток і представила Преосвященного Владику Павла Хомницького, Богдана Гаргайа, Голова Крайової Управи СУМ, привітала усіх гостей та передала дальше ведення аранжерам Марті Бойко і Павлові Фіґольові. Преосвященний Владика Павло Хомницький, Владика Епархії Стемфорду склав теплий привіт і побажання дебютанткам і перевів молитву. Богдан Гаргай, Голова Крайової Управи СУМ привітав усіх присутних на Балі і склав теплі слова признання дебютанткам.

Після молитви аранжери серед радісних оплесків сумівців і гостей формально представили дебютанток зі своїми ескортами та батьками дебютанток. Молоді пари встали до прикрашеного танцювального входу, який приготовив молодий хореограф з сумівських танцювальних ансамблів в Йонкерсі Гриць Момот.

В складі дебютанток були : Татіяна Ярослава Палилик (осередок Йонкерс) з ескортом Адамом Климком, Лариса Дженіфер Ґойдич (осередок Йонкерс) з ескортом Петром Колінським, Адріана Стазія ЛіГресі з ескортом Миколою Періхом, Надя Катерина Ленів (осередок Пассейк) з ескортом Юрійом Симчиком, Маріянна Тереса Заяць (осередок Нью Йорк) з ескортом Михайлом Науменком, Катя Лашин (осередок Пассейк) з ескортом Марком Лещишаком, Христя Соня Терлецька (осередок Йонкерс) з ескортом Михайлом Бибельом, Христина Марія Уздейчук (осередок Гартфорд) з ескортом Грицьом Савчуком, Лариса Ніна Филевич з ескортом Андрійом Кобилецьким, Наталя Сурмачевська (осередок Нью Йорк) з ескортом Богданом Вітенком, Христина Вікторія Мельник (осередок Ню Йорк) з ескортом Стефаном Добощаком, Стефанія Христина Дібруин з ескортом Андрійом Кузьмяком, Юліяна Дарія Горбачевська (осередок Йонкерс) з ескортом Романом Палиликом, Юля Емілія Добощак (осередок Гартфорд) з ескортом Адамом Гойдичом, Моніка Капітула (осередок Пассейк) з ескортом Михайлом Порадою, і Олеся Атаманчук (осередок Пассейк) з ескортом Петром Цапаром. Дебютантка Христина Марія Уздейчук чудово зложила “ Приречення ” – Дебютанток СУМ.

У своїх профільних портрерах дебютантки представили свої мрії на майбутнє : Татіяна Палилик має бажання стати адвокатом, Лариса Ґойдич має бажання бути графічним дізайнером, Адріана ЛіГресі хоче бути зубним лікарем, Надя Ленів хоче бути медсестрою, Маріянна Заяць хоче бути співачкою, Катя Лашин хоче бути вчителькою, Христя Терлецька хоче бути фармацевтом, Христина Уздейчук має бажання стати адвокатом, Лариса Филевич хоче бути лікарем –педіатром або вчителькою початкових кляс, Наталя Сурмачевська хоче бути лікарем або журналістом, Христина Мельник хоче працювати в ділянці міжнародних відносин або міжнародного права, Стефанія Дібруин хоче займатися комерційним бізнесом, Юліяна Горбачевська хоче бути журналісткою, Юля Добощак хоче займатися міжнародним бізнесом, Моніка Капітула хоче займатися бізнесом, і Олеся Атаманчук хоче бути лікарем –педіатром.

Після презентації дебютанток, маєстро Андрій Стасів пригравав прикрасні фортепіянні мелодії підчас бенкету. Після вечері Сумівська родина спільно з гостями брала участь в забаві, для якої грали оркестри“ Золота Булава ” і “ На Здоровля ”. Велика кількість молодих взяла участь в танці коломийка, яка тривала понад 30 хвилин і це було доказом любови до народних танців і вклад у праці танцювальних гуртків, які існують майже в кожному Осередку СУМ. Всі присутні забавлялись до ранку й залишилися їм радісні і приємні спомини про Баль Дебютанток Спілки Української Молоді.

До технічної помочі на балі були : Евгенія Кузьмович-Блага, Ліда Микитин, Петро і Юлія Косцьолек, Наталка Кудрик і Лариса Блага та аранжери Марта Бойко і Павло Фіґоль.

Орест Козіцький
Пресовий Референт Крайової Управи СУМ Америки

[   Cтаття   |   фото1   |   фото2   |   фото3   ]

Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.