CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Cейнт Кетеринс, Онтаріо >> Головна сторінка | Про СУМ в Cейнт Кетеринс, Онтаріо | Архів | Календар |
Річні Загальні Збори
Cпілки Української Молоді в Cейнт Кетеринс

Річні Загальні збори Осередку Спілки Української Молоді ім. гетьмана Івана Мазепи в Ст. Кетеринс відбулись у п'ятницю, 25 січня 2002 року. Збори відкрила уступаюча голова осередку Оля Ганич-Маґвуд сумівським привітом «Честь України - Готов Боронити!»

Молитву в наміренні зборів та в наміренні творчої праці провів Всеч. о. Богдан Чолій, він же і є нашим сумівським капеляном. Після молитви присутні відспівали сумівську пісню «Вгору прапори». На пропозицію Івана Кардаша обрано пре-зидію зборів у складі: Осип Гнатиків - голова президії і Микола Коційовський - секретар президії. Почесну президію очолили: Всеч. о. Богдан Чолій - капелян О СУМ у Ст. Кетеринс, Богданка Гнатиків - заступниця голови Ліґи Українок Канади, Іван Щудло - голова Українського Чорноморського Дому. Після формальностей приступлено до ділової праці. Микола Коційовський ствердив, що на підставі реєстрації присутніх Загальні збори є відмінні від попередніх, бо в цьогорічних Зборах активно бере участь старше юнацтво СУМ. Він також прочитав протокол з минулорічних зборів, який прийнято без змін.

Звітували: Микола Коційовський як секретар осередку СУМ. Він назвав всі секретарські спра­ви, які виконував, а також ствердив, що про працю нашого осередку подано в комп'ютерській системі та багато сумівських справ полагоджували через комп'ютерську систему. А це завдяки членові управи осередку Зенонові Хитрі, який є експертом у цій ділянці.

Фінансовий звіт здав Зенон Хитра в якому були зібрані приходи і розходи та сальдо. Булавна юнацтва СУМ Ганя Щудло подала загальний стан нашого юнацтва, включно з суменятами. Групою суменят керує Богданка Гнатиків. Групою молодшого юнацтва керує Христя Федів та Ганя Щудло. Групою старшого юнацтва керує добродійка Таня Чолій. Сходини юнацтва є кожного четверга. Зайняття відбуваються в Українському Чорноморському Домі ім. Степана Бандери.

На заключення звіт за цілість праці осередку здала уступаюча голова Оля Ганич-Магвуд. Вона наголосила, що осередок мав пожвавлену працю в різних ділянках, а особливо серед юнацтва.

Праця проходила жваво та були поважні результати. На виховному відтинку відчувалося більше зацікавлення родичами організацією. Вони приводять дітей на виховні сходини, бо бачать, що осередок СУМ має добрі виховні програми і вводить їх у життя. Свій звіт голова закінчила словами: СУМ - це наша мрія, СУМ - це наша гордість, в СУМі виростає і виховується наше молоде покоління.

У звіті голови Контрольної комісії Оксани Гаврилишин стверджено, що осередок справно працював, погосподарськи вив'язався з фінансових обов'язків та заслуговує на признання і надання абсолюторії. В дискусії виступали: о. Богдан Чолій, Іван Кардаш, Микола Коційовський та добродійка Тазе Різдвяного виступу. ниця добродійка Таня Чолій.

У висліді дальших нарад обі рано Управу осередку СУМ в складі: Оля Ганич-Маґвуд - голова, Осип Гнатиків -заступник І голови, Микола Коційовський - І секретар, Зенон Хитра - скарбник, Ганя Щудло - булавна, Таня Чолій - головна виховниця, Андрій Кебало, Данило Гаврилишин, Іван Щудло - члени, Контрольна комісія: Оксана Гаврилишин - голова, Іван Кардаш - заступник голови, Нестор Хитра - член; Товариський Суд складається з голів Ліґи Українців Канади, Ліги Українок Канади, Осередку СУМ: Осип Гнатиків, Анастазія Хитра, Оля Ганич-Маґвуд; виховний склад: Христя Федів, Богданка Гнати­ків, Мирося Кебало; представники до КУК: Микола Коційовський та Оля Ганич-Маґвуд.

У точці «Різне», ще раз наго лошено, що спільна праця це запорука дальшого тривкого існування СУМ.

Привіти зборам зложили: Іван Щудло від Українського Чорноморського Дому, Богданка Гнатиків від Ліґи Українок Канади, Осип Гнатиків від Ліґи Укра їнців Канади.

В привітах були наголошені слова признання за працю для доброго імени Спілки Українсь кої Молоді. Річні збори осередку СУМ за кінчено сумівським привітом «Честь України - Готов Борони ти» і відспіванням українського національного гимну «Ще не вмерла України».

Після закінчення було това риське прийняття та дальші роз мови до теми дня.

Микола Коційовський

Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright 2001, СУМ в Cейнт Кетеринс, Онтаріо