CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Цей сайт Англійською Сумівці Сходу США змагалися в Юнацькому Злеті

Під теплим промінням літнього сонця і під кличем "Твори Добро - Поборюй Зло", понад 400 сумівців зібралися на Оселі СУМ в Елленвіл, Нью Йорк в днях 29-30 травня 1999 року, на 40-ий Злет Юнацтва СУМ. Під керівництвом команди з Нью Йорського Осередку, цьогорічний Злет виявився, з кожної точки зору, успішним.

Group Photo Почали з'їжджатись 6 до 17 літні юнаки і юначки в суботу, готові до змагань. Юнацтво прибуло з Осередків: Бостон, Джерзі Ситі, Бінгамптон, Ірвінгтон, Гартфорд, Гошен, Виппані, Філядельфія, Нью Йорк, Пассейк і Йонкерс.

Юнацький Злет почався Святочним Апелем о 8:30 годині зранку, а відтак юнацтво приступило до різних конкурсів і змагань. Від наймолодшого до найстаршого, молодь дружно змагалася з метою здобуття Першунства для свого Відділу. Деякі діти були учасниками Конкурса Слова, Знання, або Роїв; інші змагались на спортовій площі, де відбувалися змагання відбиванки, скоку, кидання кулі, штафети, біги на чверть милі, пів милі й милі. Навіть навзвичайна жара не зупиняла молодих змагунів, які здобували золоті, срібні й бронзові медалі. А по боках біжні батьки вітали оплесками і вигуками своїх дітей!

Вечір в суботу швидко надійшов, і юнацтво, хоч стомлене від фізичних напружень, зійшлося під вечірним небом на традиційну Group Photo сумівську ватру. Довкола високої ватри молоді і старші співали таборові пісні, веселилися скечами й анекдотами, а закрили програму сумівською піснею "Ніч вже йде".

Неділя почалася раннім апелем і Богослуженням, яке відправив о. Ігор Міджак, який ще колись виростав і виховувався в СУМ-і в Філядельфії. Після Богочлуження юнацтво і Команда стали до пропам'ятної фотографії з нагоди 50-ліття СУМ в Америці. Продовжились змагання, а діти нетерпеливо очікували роздачі нагород...

Group Photo Закриття 40-го Юнацького Злету СУМ відбулося в неділю о 7-ій годині перед Могилою Героїв. Оголошено висліди змагань, надано грамоти, медалі й чаші, та найвишу нагороду - Першому Відділові Злету. Першунство цього року здобуло юнацтво Йонкерсу, а за Йонкерсом здобули друге і третє місце Пассейк і Нью Йорк. Але всі сумівці чулися нагороджені на Юнацькому Злеті - нагароджені можливістю змагатися, та почуттям дружности і гордости!

 Подібні Теми
Висліди Злету
Підпільний Журналіст
  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.