CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Відділ #2 Новини | Про нас - Чікаґо | Юнацтво | Гуртки | Спорт
Оселя "Бескид" | Архів | Календар
Наше 50ліття-1999 | 50 ліття Оселі в Барабу-2011
Цей сайт Англійською

Традиційна Маланка осередку СУМ
ім. Миколи Павлушкова в Чікаґо
23-го січня 2010

Традиційний Новорічний Бал "Маланка" із презентацією дебютанток Осередку СУМ ім. Миколи Павлушкова в Чикаґо відбувся в суботу, 23-го січня 2010 р., на "Магніфічній Милі" міста Чикаго в готелі Marriott Chicago Downtown. Гості почали сходитись вже о 6-ій вечора у фойє залу Grand Ballroom. Традиційна дружня та весела атмосфера панувала під час зустрічей довголітніх і нових приятелів та знайомих. Усі вони з різних поколінь, еміграцій та організацій.

Гості зайшли до зали о 7-ій годині, де побачили на столах чудові прикраси української квіткарні "Whoopsie Daisies" та прекрасні пам'яткові програмки оформлені, організаційним комітетом. Ведуча вечора Ірена Чернюк привітала понад 400 присутніх гостей. В короткому слові вона змалювала значення вечора, а саме: «Найперше, Маланка - це прощання зі старим роком та радісна зустріч нового року. По друге - це святкування важливої події в житті цьогорічних дебютанток. По третє - це свято нашої спільної української громади». Вона наголосила, що молодшому поколінню було подаровано золоту спадщину українського обряду, традицій, та зорганізованої громади. Вона закликала усіх до з'єднаної праці у Спілці Української Молоді та в різних прицерковних і громадських організаціях, щоб зберегти цей - "Євшан Зілля"!


фото: "Elan photography"

Особливою частиною програми була презентація 13 дебютанток осередків СУМ ім. Миколи Павлушкова в Чикаґо та ім. полк. Дмитра Вітовського у Палатайн. Пані Ірена представила хореографа презентації Адріяну Караван та попросила її до дальшого ведення програми. Тоді гості привітали красунь вечора, яких супроводжали у залу їхні щасливі батьки та пристійні ескорти. Пані Адріяна з приємністю висловила думку, що мала нагоду краще познайомитись з дебютантками не тільки впродовж підготовки до сьогоднішнього вечора, але й коли вони підростали в рядах Спілки Української Молоді. Вона побажала їм багато успіхів та щастя у майбутньому. Згодом вона представила кожну дебютантку. Голова осередку в Чикаго - пані Ярослава Абрамюк, булавна осередку в Палатайн - пані Діяна Федай, та булавний осередку в Чикаго - пан Михайло Осика, вручили дебютанткам традиційну стрічку та склали ґратуляції. Особисте представлення кожна дебютантка завершила глибоким поклоном гостям на залі.

Пані Адріяна далі провадила презентацію, запрошуючи батьків до танцю із своїми донями. Впродовж танцю з чудовою хореографічною постановкою присутні відчували зв'язок і любов між батьками й дочками. Опісля танцю, дебютантки вручили своїм матерям червоні рожі як вияв своєї любові і вдячності. Коли батьки сіли на свої місця, відбулась кульмінаційна точка презентації - танець дебютанток із ескортами. Під звуки класичної музики вони виконали цікавий за своєю хореографією поставлений п. Адріяною танець. Присутні нагородили їх довгими щирими оплесками.

Пані Абрамюк привітала усіх присутніх найсердечнішими побажаннями Божих ласк? щастя і радості в Новому Році та з подякувала за підтримку в минулому. Звертаючись до дебютанток, за словами гасла Спілки Української Молоді на 2010 рік - "Мрій і Шукай" закликала їх: "Ніколи не забувайте, хто Ви є і якого походження. «Мрій - шукай» - будьте горді і впевнені в свої сили і здібності та завжди пам'ятайте, що Ви є українці."

Бал продовжувався смачною вечерею, перед якою провів молитву отець Богдан Налисник з катедри св. о. Миколая, що був присутній у залі,. Після вечері гості забавлялися до пізньої години під звуки оркестри "Грім" з Нью Йорку. Опівночі усі присутні традиційно зустріли Новий Рік голосним співом "Многая Літа". Неохоче гості розійшлись додому, проте вони ще довго радітимуть гарним споминам.

Висловлюємо подяку і ґратуляції усім, що допомогли влаштувати цей гарний вечір, особливо "Маланчиному" Комітетові: голові Христині Хиляк; членам: Іванці Баранівській, Діяні Вруській, Наді Дудич-Дібартоло, Андреї Мулик, Ірені Чернюк.

Дебютантки (і ескорти) 2010: Оленка Лідія Березецька (Василь Ільчишин), Тамара Христина Бозьо (Ярема Пилипчак), Арета Діяна Васюнець (Марко Запаранюк), Роксана Надія Васюнець (Маркіян Пилипчак), Наталя Анна Вудбайн (Александер Магера), Роксоляна Горайська (Михайло Ольшанський), Орися Лаврін (Василь Добрянський), Вікторія Марія Левицька (Олесь Васюнець), Гануся Мендюк (Іван Горайський), Даня Марія Оверко (Никола Куляс), Таня Данєл Скворч (Данило Веремінський), Оля Тимуш (Маркіан Попович), Софія Марія Федащин (Олександер Ралько).

Христя Верещак


Стаття | Слово | Фото 1 | Фото 2 | Афіш
 

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Ця сторінка Copyright © 2024 СУМ в Чікаґо