CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Відділ #2 Новини | Про нас - Чікаґо | Юнацтво | Гуртки | Спорт
Оселя "Бескид" | Архів | Календар
Наше 50ліття-1999 | 50 ліття Оселі в Барабу-2011
Цей сайт Англійською
Олімпіяда Української Діяспори – “УСЦАК”
Філядельфія, Пенсилвенія

4-6 липня 2008

Гратуляції дружині копаного м’яча “С.К. Крила”, ю-19, під керівництвом друга Павла Куляса. Змагуни гідно репрезентували осередок СУМ ім. Миколи Павлушкова в Чікаго, здобувши золоту медалю у дивізії ю-19. Щира подяка другові Павлові за великий вклад часу та зусилля, щоб зорганізувати підготовку дружини та саму подорож.

Щира подяка членам “СК КРИЛА” - дивізії понад 40, та змагунам дружини “КРОК”, котрі вправляли разом із молодими змагунами у підготовці до Олімпіяди.

Перший меч відбувся у п’ятницю, 4-го липня, проти дружини “Тризуб” із Філядельфії. Мимо постійного дощу, “Крила” ревно грали і меч закінчився вислідом 1-0. Голь забив змагун Тарас Фафендик. Воротар, Маркіан Попович, пильно обороняв ворота, не даючи змогу протилежній дружині стрілити голь.

Наступного дня дружина змагалась проти дружини “Карпати” з Торонта. Знову, воротар, Маркіан, не пропустив ані одного голя, а “Крила” перемогли вислідом 7-0. Голі забили Никола Куляс (2), Тарас Фафендик, Данило Запаранюк, Марко Кишка та Іван Деркач (2).

Належиться рівнож скласти гратуляції дівчатам молодої дружини відбиванки “СК Крила”, які закінчили змагання другим місцем. Щира подяка тренерові, другові Богданові Вруському, за рівнож великий вклад часу та зусилля, щоб зорганізувати підготовку дружини.

Взагалі мешканці Чікага і околиць можуть тішитись успіхами всіх учасників з Чікага, бо перше місце у відбиванці відділу дівчат здобула дружина “Одум”, а друге місце у відбиванкових змаганнях відділу мужчин здобула дружина “Пласт”.

Дружина Копаного М’яча Ю-19: Маркіан Попович, Ярема Гулик, Юрій Гірота, Михайло Дулин, Михайло Сідельник, Данило Запаранюк, Никола Куляс, Алекс Гірота, Никола Левицький, Павло Фафендик, Іван Деркач, Марко Кишка, Тарас Фафендик, Стефко Тринога.
Тренери: друзі Павло Куляс, Володимир Попович, Тарас Галів

М. Колодій
Переклад под. Христя

“СК КРИЛА” – Дружина Відбиванки

У вихідних днях коли відзначувалося День Незалежности Америки дружина відбиванки, “СК Крила” Осередку СУМ ім. М. Павлушкова в Чікаго, подорожували до Філядельфії, щоб взяти участь в Олімпіяді Української Діяспори 2008. Це було перше змагання для новоствореної відбиванкової дружини.

У перші турі молода дружина змагалась проти більш бувалої дружини з Філядельфії та програла 25-23. Це не зламало дух дівчат і вони приступили до наступної гри із великим запалом, побиваючи протилежну дружину 25-21. З початку третьої вирішальної гри “СК Крила” залягали 8-5. Після перерви молоді змагунки приступили до сітки із відновленою енергією та виграли вислідом 15-11. Запевнення срібної медалі не згасило запал до здобуття золотої медалі. Щоб це осягнути треба було виграти проти дружини ОДУМ в наступній турі.

Якраз з’явились змагуни дружини “СК КРИЛА” - копаного м’яча, які щойно здобули золоту медалю. Схвальним вигуком піддержували своїх подруг (як і дівчата це зробили під час їхнього змагання у дощі за золоту медалю). Важке змагання першої гри закінчилось програшою 25-22. Змагунки солідно приступили до другої гри, навіть інколи переважаючи конкурентів. Не вдалось задержати випередження і вони програли гру та туру 25-20.

Із гордістю прийняли змагунки срібну медалю. Впродовж Олімпіяди вони виявили незламний дух, рішучість, та настрій єдности. Щирі гратуляції молодим подругам !!!

Осередок СУМ ім. М. Павлушкова в Чікаго гордий своїх представників – і дружини копаного м'яча, і дружини відбиванки - на Олімпіяді!

Дружина Відбиванки : Христина Ватсеба, Кейтлин Гірота, Роксоляна Задерецька, Марта Кривдик, Елиса Куляс, Уляна Мороз, Келі Руіз, Меланія Руіз, Олександра Савоя, Оля Тимуш, Катя Фіщук, Таня Ярмола.
Тренер: друг Богдан Вруський.
Помічник: Михайло Ярмола

Б. Вруський
Переклад под. Христя

сторінка 1 - сторінка 2 - сторінка 3

  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Ця сторінка Copyright © 2024 СУМ в Чікаґо