CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Відділ #2 Новини | Про нас - Чікаґо | Юнацтво | Гуртки | Спорт
Оселя "Бескид" | Архів | Календар
Наше 50ліття-1999 | 50 ліття Оселі в Барабу-2011
Цей сайт Англійською

12-го січня 2008


Дорогі СУМівці, Дебютантки, Ескорти, Шановні Батьки і Гості!

Надійшов знова час року, коли сиджу і думаю про тему котра найбільш підходить цьогорічним дебютанткам, переглядаючи моє особисте знання про кожну одну із цих молодих панночок, шукаючи спільну нитку котра зв'язує їх всіх. Вони молоді, вродливі, вони СУМівки і майже кожний їхній рій носить назву квітки - "Фіялки" і "Цвіт Папороть". Між ними є рій "Месники", ті котрі доставляють квіти. Ці панночки представляють любов, відданість і присвяту нагороджено своїми батьками, щоб росли i процвітали. Вони були пещені і під постійним наглядом своїх батьків. З нинішним святом, наші дебютантки зобов'язані вступити, як дорослі, в суспільство і доводити науку котру вони збереглию Сьогоднішний букет панночок також зобов'язаний передати почуття гордости своїм батькам і на далі процвітати і розвиватися, підкріпляти дух і підтримувати здоровий ріст свого оточення.

Ці святкування дають нашим членам, приятелям і добродійникам нову нагоду вступити в новий рік з великими надіями і сподіваннями, здіснення всіх планів та ще кращих вислідів у нашій діяльності Наша майбутність це наша молодь. Наш обов'язок на далі живити і виховувати, шоб забезпечити солідний фундамент побудований нашими батьками і предками. Впродовж 2007 року, ми відзначували 70-річчя трагічної смерти Миколи Павлушкова, 65-річчя формування Української Повстанської Армії, і 75-рІччя Голодомору 1932-1933 рр., ґеноциду проти українського народу, котрого надалі відмічатимемо в продовж 2008 року. Ці річниці не милі, але є потрібуючі, шоб нагадувати і накреслювати хто ми є, звідки походимо, і на чому стоїть наша правда. Ця правда з нами і сьогодні коли ми присвячуємо все зусилля, щоб затвердити наш фундамент ідучи вперед, постійно забезпечуючи нашу майбутність під гаслом "Бог і Україна". Це е можливо завдяки намагання наших молодих членів, довір'я батьків і відданої праці наших виховників і впорядників. Ми дякуємо Вам і піддержуємо ваші старання та бажаємо Вам многих успіхів у вашій праці.

Від Управи Осередку СУМ, я дякую усім за вашу поміч. Дякую членам за їхню участь, батькам за терпеливість і піддержку, а благодійникам за довір'я до нас та розуміння наших потреб. Я дякую нашим духовним Отцям за їхні молитви і поради, а українським фінансовим інституціям і організаціям за їхню моральну і фінансову допомогу в нашій діяльності.

Зустрічаючи Новий Рік, ми також святкуємо впровадження наших молодих панночок з дитячого віку у новий світ дорослих людей. Ми ґратулюємо та вітаємо наших дебютанток і бажаємо їм всього найкращого, багато щастя і успіхів та здійснення усіх їхніх мрій. Ці молоді панночки, зібрані разом в багатоквітковий букет, є готові, шоб ввести їх в світ дорослих. Сьогодні їхні батьки гордяться своїми квітами, турбуючись про їхнє шасливе майбутнє та неохоче зменшують їхню залежність, випускаючи їх в світ. Ми славимо батьків та дебютанток, подивляючи їхнє надхнення, красу і таланти. Нехай береже їх Бог та дасть їм мудрість і відвагу, щоб бути стійкими в дорослому світі.

Дорогі Дебютантки, займіть своє місце в громаді, черпаючи лише з позитивної енергії і з позитивного життєвого досвіду котрого знаходити довкола себе. Знаходіть приятелів які будуть сприяти Вам і вашим переконанням. Тоді Ви зробити цей світ трошки кращим і приємнішим. Майбутність є ваша!

Вкінці, я хочу відзначити та висловити глибоку вдячність усім членам Маланчиного Комітету. Ваша посвята часу та ваші наполегливі старання, зробили цей вечір чудовим і незабутнім для всіх учасників. Від Управи Спілки Української Молоді, Осередку ім. Миколи Павлушкова в Чікаго, щиро дякую всім за вашу ласкаву участь у цих святкуваннях. Нехай Господь дарує Вам щедрі ласки сьогодні та на завжди і всім людям на землі. Вступаючи в Новий Рік. ми обіцяємо продовжувати виховання української молоді, здійснюючи наші завдання згідно з нашою програмою побудована на тлі любови Бога і України!

Ярослава Абрамюк - Голова

сторінка 1 - сторінка 2 - сторінка 3
Запрошення
  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Ця сторінка Copyright © 2024 СУМ в Чікаґо