CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Цей сайт Англійською
ПРЕСОВИЙ КОМУНІКАТ

XLII-ий Злет Юнацтва СУМ у 2001р.

В суботу й неділю, 26-го і 27-го травня 2001р. на Оселі СУМ в Елленвіл, Нью Йорк відбувся XLII-ий Злет Юнацтва СУМ східнього побережжя. Злет відбувся під назвами цьогорічних річниць: 10-ліття Незалежности України, 5-ліття прийняття Конституції України, 15-ліття Чорнобилської трагеді, 60-ліття відновлення Української Держави Актом 30-го червня 1941р., і 10-ліття відродження СУМ в Україні та під цьогорічним гаслом: "Шаний Минуле - Твори Майбутнє!".

      Команда Злету складалася з членів осередку СУМ з Гартфорду, до якої входили: Іван Кебало - Комендант, Петро Зелез – Бунчужний, і Мирон Колінський – Організаційний. Обов'язки переведання різних конкурсів був розподілений поміж осередків східнього побережжя в такому порядку: Конкурс Роїв - Ірвінґтон, Джерзі Ситі і Бальтимор; Конкурс Слова - Нью Йорк; Конкурс Знання – Філядальфія; Конкурс Мистецтва – Випані; Бінґгамтон; Легкоатлетика – Йонкерс; Конкурси Суменят - Гартфорд і Бостон; Відбиванка – Пассейк. Підготовка спортової площі - Ґошен і Гартфорд; підготовка підтабору - Пассейк; і Статистика/Компютер - Гартфорд.

      В участі Злету Юнацтва СУМ взяли участь члени юнацтва з осередків: Нью Йорк, Йонкерс, Пассейк, Джерзі Ситі, Ірвінґтон, Випані, Філядальфія, Бальтимор, Гартфорд, Бінґгамтон, Ґошен і Монтреал. Загальне число учасників на Злеті Юнацтва було 451 осіб.

      Протягом двох днів, учасники приступали до участи у Конкурсах Знання, Слова, Роїв, мистецьких виступів, легкоатлетики (біги на 40, 60, 100, і 800 метрів, скок в далечінь, куля, біги з перешкодами). Неважаючи труднощі які дощі завели, співпраця поміж членів усіх осередків здйіснило упорядкування бігниці, яке дозволило сумівцям змагатись в невідповідні погоді під настрієм сумівського кличу: "Гартуйсь!". Турнір відбиванки і біги 400 метрів, 1.5 кілометрів і штафети не відбулися через перешкоди дощу. В суботу увечорі, юнацтво брало участь в забаві.

      В неділю рано, відбувся апель по осередках, а після цього, всі учасники вз'яли участь в Службі Божій, яку відправив Отець Богдан Данило.

      В неділю вечером, Команда Злету вручила нагороди індивідувальним змагунам, які здобули І, ІІ, і ІІІ місце у вище згаданих конкурсах, та вручено трофеї мистецьким одиницям і дружинам, які змагались в конкурсі мистецтва.

      Найбільше загальних точок здобув Осередок СУМ Випані. Осередок СУМ Ґошен здобув друге місце та Осередок СУМ Джерзі Ситі здобув третє місце в загальному точкуванні.

      Велике признання за кольосальну працю в підготовці й успішне координування усіх змагань в точному і дружньому порядку, належиться всім членам Осередку СУМ Гартфорд, зокрема велике признання Команді Злету з Комендантом Другом Іваном Кебалом на чолі.

Орест Козіцький
Референт Преси Крайової Управи СУМ в Америці

За більш детальні інформації гляньте на сторінки
вислідів Злету СУМ в Америці
(для Сумівців)

  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.