CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
38-й Бал Дебютанток
Crowne Plaza, White Plains

В суботу, 9 лютого 2002 року, в Коронній Залі, що на White Plains, відбувся 38-й щорічний Бал Дебютанток, організований Спілкою Української Молоді в Америці. Дванадцять чудових сумівських дебютанток взяли участь у святковому вечорі.

38-й Бал Дебютанток Вечір почався з коктейльної вечірки, де гості Балу Дебютанток знайомилися і спілкувалися. Спілкування за коктейлем переросло у бенкет. Вели вечір Майстри Церемонії: Ярослав Палилик та Ліда Микитин. Їм випала честь вводити дебютанток та їхній супровід, презентувати інтереси і досягнення дебютанток і підготувати сцену для кожної з них, на якій їх зустрінуть батьки і на якій вони будуть представлені українській громаді. Під час бенкету дебютантки зі своїм супроводом виконали Віденський вальс, хореографом якого був Григорій Момот. Всіх присутніх привітав Отець Богдан, котрий тепло поблагословив дебютанток та їхній супровід і висловив найкращі побажання.

Поступово бенкет переріс у забаву. Забава швидко наповнилася молодю, доброю музикою, романтичними вальсами, хвилючими коломийками та живим рок-н-ролом. Цілий вечір гостей розважав оркестр “Золота Булава”. Але все добре рано чи пізно закінчується. Настав час попрощатися до наступоного балу.

Бал - це особлива подія для кожної Дебютантки. Це особливий момент у її сумівському житті, а також приємний спогад з особистого життя. Бал є також дуже приємною подією для батьків Дебютанток, а також для СУМу - організації, у якій виросли Дебютантки. І батьки і СУМ повинні озирнутися і усвідомити плоди українського виховання і стати свідками того, як кожна з Дебютанток стає активним і корисним членом української громади.

Почесними гостями були такі Дебютантки: Уляна Блага у супроводі Михайла Павлівського, Андрея Бибель у супроводі Володимира Юрченюка; Катруся Вирста у супроводі Данила Пущака, Леся Гаргай у супроводі Давида Одомірка, Ганна Заровній у супроводі Степана Фрица, Таня Заяць у супроводі Романа Іваськіва, Ольга Крижалків у супроводі, Христина Лесюк у супроводі Володимира Вирсти, Стефанія Пушка у супроводі Матвія Водзінського, Роксолана Стець у супроводі Григорія Ясинського, Христина Харук у супроводі Тараса Чебіняка та Оксана Чебіняк у супроводі Стефана Роса.


Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.