CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Клівленд: Новини і Оголошення
Розмаїта діяльність відбувається в Клівленді, Огайо влітку і восени цього року. Грайте з нами у волейбол, плавайте з аквалангом або приходьте на бенкет! Познайомтеся з подробицями всіх клівлендських імпрез, що наближаються!

Щотижнева волейбольна гра
Минулого року СУМ спільно з "Верховиною" розпочали готувати ділянку землі для волейбольних майданчиків. Проект вже майже завершений. Ми почепили сітки, але тепер потребуємо гравців! Якщо хтось зацікавиться, просимо заповнити долучену реєстраційну форму і швидко вислати її назад за вказаною адресою. Також можете пов’язатися зі спортивними представниками Михайлом Попадюком та Михайлом Лішнянським.
Реєстраційна Форма

Волейбольний Турнір
Щорічний Клівлендський волейбольний турнір відбуватиметься на сумівській оселі у Веллінґтоні, Огайо 4,5,6-го серпня 2000 року. Ігри розпочнуться в суботу вранці о 10 годині. Оплата становить $30.00 від гравця і $20.00 від особи, що не гратиме. Ця оплата включає харчування, напої і танці. Якщо ви маєте будь-які запити, просимо звертатися до Тереси Полатайко за адресою tpolatajko@hotmail.com.
Реєстраційна Форма

Здвиг
Клівлендський осередок СУМ організовує автобусну подорож на щорічний Здвиг.

ДАТИ: 2, 3 і 4-го вересня
МІСЦЕ: Сумівська оселя в Елленвіл, Нью-Йорк

Якщо хтось зацікавлений поїздкою, просимо звертатися до когось з членів Управи.
Реєстраційна Форма

Навчання плаванню з аквалангом
Минулого року при осередку СУМ було організоване навчання і сертифікування з підводного плавання з аквалангом для старшого юнацтва. Після успішного завершення програми багато батьків та дружинників просили повторити пограму. Новий курс підводного плавання розпочнеться восени. Просимо до 25 серпня 2000р. надіслати долучену реєстраційну форму. Разом з формою просимо висилати також завдаток $50.00. Точна дата початку занять буде повідомлена в наступному обіжнику.
Реєстраційна Форма

50 років!
У цьому році відбудеться бенкет на честь заснування 50 років тому Осередку СУМ в Клівленді. Бенкет відбудеться 4-го Листопада 2000р. Для підготовки бенкету треба провести величезну кількість роботи. Якщо хтось бажає допомогти в підготовці цього заходу, просимо повідомити когось з членів Управи. Планується виготовити ювілейну брошуру. Якщо хтось має фотографії, пов'язані з СУМом у Клівленді, звертайтеся до Марійки Кмьотек, або Тереси Полатайко за адресою tpolatajko@hotmail.com


Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.