CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Новоріча "Маланка" в Чікаґо

Chicago Debutantes

Традиційний Новорічний Баль, “Маланка”, Осередку СУМ ім. Миколи Павлушкова в Чікаґо, відбувся в суботу, 11-го січня 2003 р. в Sheraton Chicago Hotel & Towers, Cityfront Center, в місті над рікою. Гості почали сходитись вже о год. 6-ій веч. на смачні приставки і напитки у фойє залі - Chicago Ballroom. Традиційна дружня та весела атмосфера панувала підчас зустрічей довголітніх і нових приятелів і знайомих. Гості зайшли до залі о год. 7-ій де зустріли при столах чудові прикраси Mila Design та прекрасні пам’яткові програмки оформлені подругою Олею Бозьо. Господар вечора, друг Богдан Крутяк привітав приблизно 600 присутніх гостей.

Особливою точкою програми була презентація 14 дебютанток із осередків СУМ ім. Миколи Павлушкова в Чікаґо та ім. полк. Дмитра Вітовського у Палатайн. Друг Крутяк представив хореографа презентації подругу Адю Стрільчук, та попросив її до дальшого ведення програми. Подруга Адя висловила свою приємність, що мала нагоду краще запізнати дебютанток впродовж підготовки до сьогоднішного вечора та побажала ім багато успіхів та щастя у майбутньому. Тоді гості привітали красунь вечора, яких супроводжали у залю їхні щасливі батьки. За ними увійшли пристійні ескорти. Подруга Адя представила кожну дебютантку її коротким життєписом та намірами на майбутнє. Булавна осередку СУМ в Чікаґо подруга Марійка Павлос, заступник голови у Палатайн друг Олесь Стрільчук та голова осередку у Чікаго подруга Христя Верещак, вручили дебютанткам традиційну стрічку та склали ґратуляції. Особисте представлення кожна дебютантка завершила глибоким поклоном гостям на залі.

Подруга Верещак привітала усіх присутніх найсердечнішими побажаннями Божих ласкёщастя і радости в Новому Році. Звертаючись до деботанток склала їм признання за їхні сучасні успіхи, висловила радість і гордість нашої СУМівської Родини за їхню індивідуальність, красу та ніжність, і побажала їм успішно і рішучо йти своїм унікальним життєвим шляхом....”Ми віримо, що ви приступатимете до усіх своїх починів із християнською і українською душею. За це трудилися ваші батьки ще від вашого дитинства, а потім ваші учителі та виховники Спілки Української Молоді.”.

Подруга Адя далі провадила презентацією, покликаючи батьків до танцю із своїми донями. Впродовж гарно зхореографованого танцю, присутні відчули звязок любови між батьками і донями, сентиментально виражено під кінець танку, коли батьки прощали дебютанток поцілунком в чоло. Також відзначено матерів дебютанток: наймолодші юначки Мартуся Сендунь (О. ім. Павлушкова) та Олександра Городиська (О. ім. Вітовського), немов ангелики у білому, роздали дебютанткам довгі червоні рожі, які вони передали своїм матерям. У присутніх покотилась не одна сльоза.

Коли батьки засіли на свої місця, відбулась кульмінаційна точка презентації, танком дебютанток із ескортами. Під звуки класичної музики вони виконали знову цікаво зхореографований подругою Адею танок. Змінними схилами, закрутами та уклонами вони з великим ентузіязмом покрили цілу площу до танцю. Присутні нагородили їх довгими щирими оплесками.

Баль продовжувався смачною вечерою, перед якою о. митрат Іван Кротець, парох парафії свв. Володимира і Ольги, провів молитву. Він рівнож склав привіт та ґратуляції і закликав присутніх згадати усіх тих, які вклали фундмент, на якому росла наша молодеча організація. Після вечері гості забавлялися до пізної години, під звуки оркестри “Чорнозем” з Ню Дзерзі та оркестри “Джерело” з Чікаґа. У півночі усі присутні традиційно зустрічали Новий Рік. Неохоче гості розійшлись до домів, радіючи гарними споминами.

Належиться подяка і ґратуляції усім, що допомогли влаштувати цей гарний вечір, особливо “Маланчиному” Комітетові: голова, Ганя Гірота; члени: Оля Попіль-Бозьо, Іванка Браєн, Лорі Ен Вруська, Оксана Галів-Курівчак, Ірка Головата, Катерина Єжевська, Ірка Оверко, та Адя Стрільчук.

Дебютантки (і ескорти): Люба Василик (Данило Мякуш), Уляна Дзвіник (Маріян Абрамюк), Катруся Дієл (Доминик Анґоті), Алесандра Ільчина (Стефан Кінчек), Катруся Копчак (Джейсон Зарка), Олена Кузьма (Марко Мединський), Надія Кукуруза (Любомир Федюк), Аня Сабчишин (Михайло Яворський), Віра Скоцен (Алекс Абай), Александра Терефенко (Петро Василик), Віка Тимцюрак (Василь Кукуруза), Христина Федай (Марко Фафендик), Богданна Черняк (Марко Борняк) і Роксоляна Чиринчоні (Юрій Петраш).

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.