CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Сильвія Гира

Сильвія Гира Заходом Української Централі, Спілка Української Молоді та Організації Оборони Лемківщини 3-ій Відділ у місті Пассейку, Ню Джерзі у неділю 16-го березня 2003р. сніданком переведено серед громади і околиць збірку "Надія Сильвії".

Сильвя Гира має 14 літ, живе з Батьками та братом Христофором у місті Кліфтоні де ходить до школи "Woodrow Wilson". Сильвя є членом Осередку СУМ у Пассейку. Вона є жвава, інтелігентна, чудова і весела дівчина. Вона любить народні танці, пісні як рівнож любить забавлятись вірятками а особливо її песиком.

У Сильвії виявили білокрів'я (leukemia). Сильвія потребує пересадку кістного мозку (bone marrow transplant). Різні операції та хіміотерапії які переходить Сильвя є дуже коштовні.

Загальна вартість перебування у лікарні і вартість ліків та хімічних препаратів становить понад 100,000 долярів. Передбачувані кошти перевищують фінансові можливости батьків Павла і Тереси Гирів.

Організатори і батьки є дуже вдячні усім жертводавцям та всім хто допомогли у підготовці збіркового сніданку. Сама збірка принесла майже 15,000 дол. Рівнож велике спасибі тим, що віддали кров в ім я Силвії.

Загальна велика подяка спонзорам сніданку: Colonial and Van Houten Pharmacies of Clifton, Parmalat USA, Polonia Meat Market of Clifton, Banas Bakery of Wallington, Krystyna Bakery of Garfield. Якрівнож було розіграно по верх двадцять цертифікатів.

Сильвія є дуже молоденька, вона заслуговує на шансу доброго, довгого і здорового життя. Вітаємо Всіх щоб разом бути частиною Сильвії шанси для нормального життя. Пожертви можна вуде скласти на збірну листу або чеки вислати на конто:

Please make checks payable or send donations to:
"COTA for Sylvia H."
2501 Cota Drive
Bloomington, IN 47403
Or for more information log onto www.cota.org
Click onto patient campaign letter "S" for Sylvia


Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.