CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
СУМівська подорож для України!

В місяці травні цього року українська молодь осередку Спілки Української Молоді в Ґошен, Нью-Йорк відбула велосипедну подорож на користь медичних установ в Україні. Зорганізувавши громадських спонсорів які обіцяли фінансову нагороду за кожну милю подорожі кожної дитини, учасники т. зв. "Wheel-a-thon" старалися проїхати так далеко як тільки могли, бо ціллю подорожі було зібрати фінансову підтримку для Сумівського Фонду Медичної Допомоги Україні (ФМДУ).

Сумівці разом з своїми батьками почали подорож в містечку Ґошен, що знаходиться приблизно 75 миль на північний захід від міста Нью-Йорк. Якраз в Ґошен знаходиться початок районового велосипедного шляху для любителів цього спорту.  Шлях тягнеться аж до сусідного міста, Монро.  Виїхавши з спільного початкового місця, кожний учасник мусів дотримуватися призначеної дороги і зголоситися на перевірні пункти по дорозі щоби зареєструвати свою проїхану відстань. Тому, що віки учасиків були різні (від 3 до 13 років), також і їхні кінцеві суми проїханих миль були різні - від трьох миль самих наймолодших, до дев'яти миль для старших сумівців. Участь у подорожі взяли: Іванка й Оксана Бігун, Стефанія Вазейос, Вікторія Долішня, Андрій і Данило Кобилецькі, Таня і Михайло Павлик, Таня Приймак, Богданка Садницька, та Гануся і Микола Стройник. На Фонд Медичної Допомоги Україні зібрали молоді сумівці понад 800 долярів!

Протягом минулих восьми років ФМДУ успішно провів багато важливих медичних проектів в Україні, не лише постачаючи необхідне медичне обладнання (загальною вартістю кілька мільйонів доларів), але також безпосередньо допомагаючи в медичній практиці. ФМДУ згуртував групи добровольців з американських лікарів та медсестер, які, супроводжуючи медичне обладнання в Україні, навчали український медичний персонал працювати з ним. Постійна підтримка, а також постачання медичного обладнання суттєво модернізували медичні заклади України і позитивно вплинули на здоров'я хворих українців.

Пожертви, питання і коментарі можна надсилати до координаторів Фонду Медичної Допомоги Україні:

Roman & Hania Dashawetz
EMAU-Medical Relief Fund
22 West Split Rock Drive
Cherry Hill, NJ 08003
USA


Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.