CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США

СУМІВСЬКИЙ БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р.

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р

В суботу, 26-го лютого 2011року, Крайова Управа Спілки Української Молоді Америки влаштувала 47-мий Сумівський Баль Дебютанток в залі готелю Шератон, Парсипанні. Сумівська родина з приємністю представила 15 чарівних юначок, які є ативними членами СУМ-у та активні у своїх громадах.

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011рВідкрила Баль Дебютанток голова підготовчого комітету - подруга Лариса Блага-Татаренко, яка привітала гостей та надіслала теплі вітання дебютанткам та їхнім родинам. Від Крайової Управи до присутніх звернувся голова КУ друг Андрій Бігун, який склав теплі слова признання цьогорічним дебютанткам та привітав всіх присутніх та почесних гостей. Аранжери цьогорічного Балю, Оля Фіголь та Адріян Длябога, продовжили свято. Під щедрі оплески гостей вони формально представили кожну дебютантку, батьків та ескортів. Знайомлячи гостей з дебютантками, аранжери розповіли з яких осередків дівчата, де вони вчаться, активність дівчат у громаді, а також їхні плани на майбутнє. Приречення Дебютанток відчитала подруга Наталка Анна Міджак. Після представлення дебютанток, в залі пролунала чарівна музика та ескорти запросили дебютанток до танцю, який підготував хореограф танцювальних ансамблів у Йонкерсі - Гриць Момот.

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р

Присутніх привітав Єпископ Павло Хомницький, поблагословив дебютанток та промовив молитву. На Балі були також присутні Ректор Стемфордської Семінарії о. Богдан Данило та Капелян СУМ о. Ігор Міджак.

Бенкет пройшов у супроводі прекрасних фортепіанних мелодій, які виконав маестро Андрій Стасів. Після вечері сумівська родина спільно з гостями брала участь у забаві, під час якої грали оркестри “ Грім ” та “Ворони”. На протязі всього вечора в залі не переставала грати музика і рівно ж танцювальна площадка не була пустою, а найдовшим танцем була коломийка, в якій взяли участь більша частина молоді. Ніхто в залі не залишався байдужим до цього танцю. Всі з захопленням спостерігали, як хлопці та дівчата виконували різні фрагменти українських танців, що стало засвідченням любові до народної творчості та підтверджує велику працю у танцювальних гуртках, які існують майже при кожному Осередку СУМ.

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р

Цого року відбувся 47 Баль Дебютанток, але для 15 дівчат – він був першим. В складі цьогорічних Дебютанток були : Андрея Марія Зелез, Наталка Анна Міджак, Таня Бігуняк, Дженифер Євгенія Одомірок, Ольга Богун, Іванка Вікторія Бігун, Стефанія Гуменюк, Каміла І. Бобяк, Анна Вдовюк, Моніка Гелена Віслоцька , Адріяна Юлія Головко, Ірина Софія Грубій, Лариса Катерина Бундзяк, Елейна Марія Ватасин, Катерина Юлія Мандич.

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р

До підготовчого комітету 47-го Балю Деб’ютанток ввійшли: Лариса Блага-Татаренко – голова; члени – Дарія Горбачевська, Оля Загнійна Колон, Наталка Горбачевська, Ґеня Кузьмович Блага, Мирон Приймак. Крайова Управа висловлює щиросердечну подяку підготовчому комітету та всім тим, хто спричинився до успішного переведення 47-го Балю Дебютанток а зокрема наступним організаціям та особам: Федеральній Кредитовій Кооперативі СУМА-Йонкерс, Українсько-Американській Кредитовій Спілці Самопоміч, Дирекції Дому Української Молоді в Йонкерсі, хореографу Григорію Момоту, маестро Андрію Стасів, Оксані Бартків, Уляні Благій, Лесі Гаргай, Томі Пиз та Николі Луцаку. КУ надіється, що цьогорічні Дебютантки будуть творити штаб нових виховниць у СУМ-і та, як свідомі українки виховані в СУМ-і, будуть займати відповідальні та провідні функції в українському суспільстві.

Оксана Бартків
Пресовий Референт Крайової Управи СУМ в Америці

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р

БАЛЬ ДЕБЮТАНТОК 2011р


Загальні Інформації   |   Обіжник 1 Adobe Acrobat PDF document 
Запрошення   |   Листок Зголошення Adobe Acrobat PDF document   |   стаття і фото
Для Дебютанток:    Обіжник 2 / Листок Зголошення / Вимоги та Передумови Adobe Acrobat PDF document 
Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.