CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Вітаємо!

Wings S.C. 50th Logo Футбольний клуб “Крила” осередку СУМ в Чикаґо є почесним господарем 7-го щорічного футбольного турніру на Кубок Великого Озера, що відбуватиметься під час вихідних до Дня Пам’яті (25-26 травня 2002 р.). Турнір співпадає із святкуванням 50-ліття міжнародного футбольного клубу “Крила” осередку Спілки Української Молоді Америки в Чікаґо. Комітет КВО Чікаґо запросив команди з різних районів Нью-Йорку, Йонкерсу, Ньюарку, Клівленду, Детройту, Філадельфії та Торонто.

Історія Кубку Великого Озера починається від футбольного турніру, організованого українськими клубами з міст навколо Великого Озера. Кубок Великого Озера народився 7 років тому внаслідок дискусії між директорами футбольних клубів “Черник” з Детройту, “Україна” з Торонто та “Львів” з Клівленда. Перші два роки турнір організовувався детройтським клубом, але пізніше, з розвитком турніру, комітет КВО вирішив, що турнір проводитиметься також й іншими містами навколо Великого Озера. Вперше футбольний чемпіонат проводитиметься у Чікаґо. Команда “Крила” вперше взяла участь у КВО у 1999 році в Клівленді, з успіхом повернувшись до Чікаго з футбольної першості серед команд ветеранів (старше 30). На сьогодні чемпіонами у Першості ветеранів є команда “Львів” з Клівленду, а у Відкритому чемпіонаті серед чоловіків - “Україна” з Торонто.

GLC Logo Команда “Крила” створилась 50 років тому з представників 3-ї хвилі української еміграції до Сполучених Штатів після ІІ Світової війни. Команда була створена під патронатом осередку Спілки Української Молоді Америки, що знаходиться в Чікаґо. Цей осередок відсвяткував 50-ту річницю свого заснування в 1999 році. Команда “Крила” має велику історію - переможець кількох місцевих та міжнародних турнірів і протягом цих 50-ти років бачила багатьох яскравих гравців. Ці гравці представляли свою країну, як частина Національної команди США, Пан-Американської команди США та Олімпійської команди.

ФК “Крила” хоче подякувати всім друзям за постійну підтримку і з нетерпінням очікує наступного футбольного 50-річчя .


Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.