CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Спалений Театр

"Спалений Театр"
CYM - Елленвіл
субота, 5-го вересня о год. 5:30 вечора

«Ми ще так в житті не сміялися» - єдине, що могло спасти на думку восени минулого року після перегляду веселої комедії сумівського «Спаленого театру» в Гамільтону, Онтаріо. Група двадцяти-з-лишком-літніх акторів, представила різні життєві ситуації - від Української школи до телевізійних рекламних роликів – у двогодинній виставі, яку обов’язково захочеться побачити ще раз. Ті, хто ще не бачив «Спаленого театру», мають можливість побачити його у вихідних Дня Праці (Labor Day) на сумівській оселі в Елленвілі, Нью-Йорк, (у суботу, 5-го вересня, о 5:30 год. ввечері). Вистава сподобається українцям усіх поколінь. Подейкують, що професор Мармалиґа, всім відомий ще з колективу «Тяжко на еміграції», має бути спеціальним гостем вечора, тож не пропустіть такої нагоди зустрітися!

Спалений Театр

«Спалений театр» заснований у 1990 році під керівництвом Олега Куляса, випускника Second City Training Center в Чікаґо, Ілиной. Українська громада в Чікаґо тривалий час не мала комедійної трупи після того, як славний «Тяжко на еміграції» припинив існування. Розуміючи це, пан Куляс вирішив створити власну українську комедійну трупу. «Спалений театр» виступав на різних місцевих заходах, у тому числі під час осередкових сумівських імпрез та Балю дебютанток. Вони здобули широку популярність та успіх у глядачів, але через те, що артисти переважно не мали змоги у повному складі зібратися, вони змушені були попрощатися з з глядачами у 1993-му.

Спалений Театр

З часом і з появою нового, молодшого покоління, що прагнуло долучитися до культури і громади, «Спалений театр» відновився у 2005 році під орудою свого першого керівника Олега Куляса. Тепер під час вистави актори імпровізують у більшості своїх виступів, а також залучають до участі й глядачів. Нещодавні виступи у Виппані (Нью-Джерзі), Мінеаполісі (Мінесота) та Гамільтоні (Онтаріо) принесли «Спаленому театрові» широке визнання серед українців Північної Америки. До складу сучасної трупи входять Павло Абрам’юк, Яро Хиляк, Марко Чернюк, Олена Дрозд, Андрій Ґлубіш, Наталія Колодій, Олег Куляс, Христина Матусяк, Ірена Оверко та Богдан Василик.

Спалений Театр

Подробиці про виставу «Спаленого театру» на Всеамериканському Маніфестаційному Звдизі СУМ в Елленвілі у суботу 5-го вересня запитуйте за телефоном (845) 647-7230 або електронною поштою ellenville@cym.org.

Adobe Acrobat PDF document  Завантажте ЛЕТЮЧКУ   Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.