CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США USA News About CYM-USA USA Archives USA Branches Новини в США Про СУМ-США Архів США Осередки США
Повідомлення
(фото: Андрій Кирчів)

Нью Йорк, 10-го серпня 2004 р.

Дорогі Подруги і Друзі!

Ділимося з Вами милою вісткою, що в понеділок, 16-го серпня 2004 р., Патріярх Української Греко-Католицької Церкви, Блаженніший Любомир Кардинал Гузар, відвідає Оселю СУМ в Елленвіл, Н.Й.

Достойний гість, на запрошення Владики Василя Лостена, перебуватиме на території Стемфордської Епархії, та братиме участь в Євхаристійному Марійському Конґресі, який відбуватиметься від 13 до 15-го серпня на посілості Сестер Служебниць в Словстбурґу, Н.Й. (Між іншим, сумівці, які в той час відбуватимуть Спортовий табір, візьмуть участь у відкритті Конґресу та Богослуженні для молоді, яке відбудеться, в п'ятницю 13-го серпня, о год 7:30 вечора.) Тому, що містечко Словстбурґ знаходиться поблизу Оселі, КУ СУМ звернулась до Владики Василя, і просила його уможливити Блаженнішому здійснити відвідини нашої Оселі, на що Його Блаженство радо погодився. (Пригадуємо, що у 70-их роках тодішній о. д-р. Любомир Гузар був Капеляном на сумівській Оселі в Елленвілі, несучи духовну опіку таборуючій молоді та відвідувачам Оселі.)

Повідомляємо, що Блаженніший прибуде на Оселю о год. 9-ій рано. Після вітання Достойного гостя, Блаженніший відвідає сумівський табір, де відбуде зустріч із Командою та учасниками Спортового табору. Відтак о год 10:15 рано Блаженніший поблагословить будову нової Каплиці. Ця Каплиця (в лемківському стилі), здвигнена за ініціятивою Організації Оборони Лемківщини, носитиме ім'я Патрона СУМ - Архистратига Михаїла, і є присвячна пам'яті жертвам Акції "Вісла". Зразу після цього, Блаженніший буде змушений виїхати з Оселі.

Ми свідомі цього, що повідомлення про ці небуденні відвідини ми висилаємо пізно (ми їх щойно отримали на днях), одначе звертаємось до членів КУ та всіх членів СУМ, які матимуть можливіть, прибути на Оселю в повних сумівських одностроях, для гідного привітання Блаженнішого Патріярха.

Остаємось до Вас з дружнім сумівським привітом,

Честь України - Готов Боронити!

За Крайову Управу СУМ:
      Богдан Гаргай, Голова
      Ірина Лібер, Секретар

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.