CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
СУМ-Німеччина >> до дому :: про нас :: архів



До представників українського духовенства УГКЦ, УАПЦ,
українських організацій та установ
та всіх наших співвітчизників!

Україна пам`ятає – Світ визнає!

Комітет по відзначенню 75-ої річниці Голодомору із Генеральним Консульством України у Баварії запрошують і закликають Вас до численної участі в жалобному поході та посвяченні меморіальної дошки жертвам Голодомору біля парафії УГКЦ при Шенстрассе, в суботу дня 22 листопада 2008 року.

Жалобний похід  почнеться о год. 16:00 на Wettersteinplatz народним віче (доїзд U1-Wettersteinplatz) та проходитиме вулицями: Candidstr. та Schonstr. до парафії УГКЦ Покрова та Андрія Первозванного. Опісля відбудеться офіційне відкриття та посвячення меморіальної дошки жертвам Голодомору 1932/33 років в Україні. Просимо всіх учасників дійства, брати участь, по можливості, в українському народному одязі, одностроях, з прапорами організацій та українською державною символікою, тощо.

Закликаємо Всіх Вас до численної участі у вшануванні пам`яті мільйонних невинних жертв сталінського режиму!

Ген. Консульство України у Баварії та
Комітет по відзначенню 75-ої річниці Голодомору
Спілка Української Молоді у Німеччині
Пласт
ОУЖ
Товариство Україна
СУСН



Передача Незгасимої Свічки Польщею Німеччині

Дорогі Подруги й Друзі,
У четвер вечір 7-го серпня 2008 р., Українська громада міста Зелена Ґура (Польща) передала представникам міста Берліну, Німеччина, та членам КУ СУМ у Німеччині Незгасиму Свічку (знимка: Peredacza Nim-Polzscza.jpg). В п`ятницю, 8-го серпня 2008 р., о год. 12-і смолоскип Незгасимої Свічки був переданий біля Бранденбурґських Воріт представниками КУ СУМ у Німеччині – Марусі Сіссе та Андрія Несмачного – пану раднику Посолства України РФН Юрію Никитюку (знимки: Brandenburger Tor 1.jpg, Brandenburger Tor 2.jpg). В п`ятницю вечір полум`я привезено на сумівський Табір в Ґомадінґен де горіло 2.5 днів аж до закриття табору. Ціла субота 9-го серпня 2008 р. була присвячена жертвам Голодомору України. Вечером поставлено дружинникам табору виставу жертвам Ґиноциду. Опісля полум`ям з Берліну запалено традиційну сумівську ватру.
З сумівскьким привітом
Честь України! - Готов Боронити!

За Крайову Управу СУМ у Німеччині


Цей сайт Німецькою



Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Ця сторінка Copyright © 2024 СУМ в Німеччині