CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Канберра-Квінбієн - Лінки >> Новини | Про СУМ Канберра-Квінбієн | Архів | Канберра-Квінбієн - Календар |
Цей сайт Англійською Свято Архистратига Михаїла – Оселя ‘Говерля’ – Сідней
Раненько, годині 6-та, в неділю 6-го грудня 2009 року, сумівці з нашого Осередку врушули в дорогу, відзначити Свято Патрона нашої Спілки – Архистратига Михаїла – з нашими друзями та подругами в Осередку СУМ ім. Ген. Хорч Тараса Чупренки в Сіднею. Ми були задовлені що з нами також поїхали до Сіднею, Консул України, Пан Микола Джиджора та Пан Юрій Євсевський.

Приїздаючи на оселю ‘Говерля’, пригадуємо попередні часи коли ми брали участь в сумівських таборах. Було нам особисто приємно знов побачити наших друзів та подруг в Осередку СУМ ім.ген. хор. Тараса Чупринки.

Прапори Осердків Сідней та Канберра-Квінбіян внесли хорунжі та в залі святочний настрій. На прапорі Осередку СУМ Сідней бачимо Святого Апрхистратига Михаїла, а на прапорі Осередку СУМ Канберра-Квінбіян, Сумівська емблема. Ті дві речі пригадують нам про ідеали нашої Снілки.

Булавний д. Андрій Гузій з Осередку СУМ Сідней вміло провадив Святочний Апель.

Голова Осердку СУМ в Сіднею, подруга Дарка Сенько тепло привітала всіх присутніх та поміж ними подругу Марусю Яцишин, Голову Осередку СУМ в Канберра-Квінбіян та членів Осередку. Подруга Сенько також з пошаною привітали достойних гостей, всеч. О. Симон Скуьй, Приподобні Сестри Василіянки та Консул України Пан Микола Джиджора, сумівців, родичів та гостей.

Підчас Святочного Апелю відбулося перехід членів з Осередку СУМ Сідней, старшого юнатцва до Дружинників. Преречення було складено на Осередкових Прапорів. Подруги Леся Рогожинська, Таня Ільків та Надя Ґаран та друзі Андріи Рибак та Адріян Михно склали Препреченна що здійснив Всеч. о. Симон в присутности Голови Осредку СУМ Сідней.
Подруга Дарка передала сині кравати та посвідчення для нових Дружинників.

В цей день були також врученні другі відзначення. Від Осереку СУМ Сідней 1-ий ступень Виховника одержала подруга Христина Дубей та 1-ий ступень Суспільника отримала подруга Меліса Ільків.

Від Крайової Управа СУМ Австралії друг Ярослав Дума та подруга Катерина Кобрин вручили слідуючі Відзначення для членів Осередку СУМ Канберра-Квінбіян:

* Подругу Марусю Яцишин - ІІІ-им Ступенем Виховника,
* Подругу Галю Олійник - ІІІ-им Ступенем Суспільника,
* Друга Петра Лютака - ІІІ-им Ступенем Суспільника та
* Друга Андрія Дума - ІІ-им Ступенем Ратника.

Святочний Алель був закінченгим співанням Сумівського Гимну ‘Нехай Вовкіки Буде Слава’.

Після Святочного Апелю. Всеч, о. Симон відправив Святу Літургію. Приємно сказати що підчас Святої Літургії друзі Осередку СУМ Сідней, тримали Осерекові Прапори по лівого та правого боку Престолу.

Передзакінчення Святої Літургуї були виккликані сумівці котрі відзначили чи відзначитиме день народження в місяці йрудні, та побажено їм всього добра та многії літа.

Після Святої Літургії, всі присутні засіли за столи на самчний та багатий обід. Подяка належеться для всіх котрі приготовили обід та нас та гарно обслугували. Після обіду ми мали змогу дальше собі поговорити, мандрувати до річки на пливання або тільки спочивати на бережі річки.

І так заскоро прийшов час повернутеся до дому. Приїждаючи до Канберри в 8-мій годині вечером трожке зумченні, але задоволенні що разом з нашої сумівською родиою ми мали змогу відзначити Свято Апхистратига Михаїла Цей гарний та милий день довго залишається в наших споминах.

Сердечну подяку складаємо Голові Осередку СУМ подругі Даркі Сенько, членам Осередку, родичам та членам Крайової Управи за гостинність та дружність. Цей день показав в практичнім спосібі велеч нашої Спілки.

Подруги Маруся Яцишин та Друг петро Лютак
Осередок СУМ ім. Полк. Євгена Коновальця
Канберра-Квінбіян

Подивитися фото з імпрез:
Крайова Управа Фото Ґаларея
  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Ця сторінка Copyright © 2024 СУМ - Канберра-Квінбієн