CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Цей сайт Англійською Але, чи ми не забудемо де ми його заховали?
"Сьогодні ми викопали часовий капсуль який наші мами і тати закопали тут ще перед початком цього століття (коли вони ще були молоді), і знайшли багато речей які дещо нас навчили про життя в СУМ-і в тих часах" - Архів СУМнету, травень 2024 р.

Підписи На Сумівській Оселі в Елленвіл, Нью Йорк, гурток молодих Запорожців недавно зійшлися тимчасово попращатися з набором історичних документів і фотографій. 16 і 17 літні члени роя Запорожців з Осередку СУМ в Пассейку, Ню Джерзі зібралися закопати часовий капсуль який, мають надію що їхні діти викопають і відкриють за 25 років від сьогодні. В часовому капсулі знаходяться С.Журавський промовляє пам'ятки 25 літньої історії Осередку в Пассейку - починаючи від фотографії першого Голови Осередку, Ярослава Петрика (який прибув щоб з юнацтвом відзначити цю подію), до недавних статтей з української преси про події й імпрези що влаштовував Осередок.

Запечатуємо З нагоди 50-ої річниці СУМ-у в Америці, члени роя ще два місяці раніше вирішили зберегти історію свого Осередку, знаючи що нагороджені будуть їхні ще ненароджені діти, що матимуть за 25 літ нагоду побачити ці прекмети історії. Після розмов з колишніми головами і членами бувших Управ Осередку, юнаки і юначки роя Запорожці зібрали прекмети які вони вважали що представляють самі собою Руки... історію Осередку впродовж його 48-літньої історії. Зібравши ці матеріали, відбулося урочисте закопання часового капсулю в певному місці на Оселі СУМ, на глибину.... ну, не можемо навіть це вам сказати, бо входить до таємниці положення часового капсулю. Юнаки, очевидно, мовчки ставляться до всіх запитів щодо положення часового капсулю на Оселі. Тільки вони і кілька заслужених одиниць Пассейського Осередку знають точно де закопано часовий капсуль.

Закопуємо... Хоч, вислідом затаємнення, не можна знати точно що ввійшло в часовий капсуль, чутки ішли що включено і сумівський однострій, бо юнаки і юначки сподіваються що він зміниться в наступних роках на більш модерний стиль... Одним словом - не знаємо! Кореспондент СУМнету нетерпеливо очікує 2024-го року на розкриття часового капсулю, про яке появиться стаття з продробицями моментально після відкриття!
  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.