CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
День Незалежності... в Нью-Йорку

З нагоди свята 13-ої річниці Незалежності України ceкретар Крайової Управи Спілки Української Молоді в Америці Ірина Лібер звернулася до адміністрації найвищого будинку в місті Нью-Йорк Empire State Building зa проханням освітити будинок в українських національних кольорах. На відповідь прийшлося чекати недовго. Відповідь на наше прохання несподівано було прийнято і запевнене три дні пізніше. Ось наступила радість бо перший раз в історії що така подія відбудеться.

І ось наступило свято Незалежності, день який святкує всей український нарід по всіх куточках світу, а українці в Нью-Йорку були заскочені коли кольори на будинку появились у неправельному порядку замість синьо-жовтих кольорів ми побачили жовто сині кольори. Вигляд всеодно був прекрасний, але всі були заскочені бо це не правильно представили український прапор.

Дозвонитися до адміністрації будинку було неможливо бо це вже було по робочих годинах. В ранці 25-го серпня після багатьох дзвінків і розмов із Ms. Lydia Ruth, директором людських справ при Empire State Building вийшло велике вибачення за цю помилку яка виникнула з їхньої сторони. Ms. Lydia Ruth сама запропонувала направити цю помилку на добро і вдруге засвітити Empire State Building на наступний вечір в синьо жовтих кольорах.

В тим часі 24-го серпня несподівано також засвітився Met Life Tower будинок в синьо жовтих кольорах про якого ніхто незнав. Однак прохання засвітити цей будинок також вийшло від секретаря Крайової Управи СУМ в Америці, Ірини Лібер, але відповідь ми отримали по полудні 24-го серпня. Хоча кольори на Empire State Building були неправельно засвітлені краєвид виглядав фантастично. З великим нетерпінням українці в Нью-Йорку чекали на 25-серпня, щоб в друге побачити цей височезний будинок освітлений в блакитно снньо жовтих кольорах. 25-го серпня о годині 8:15 вечора коли на дворі було досить темно, можна було побачити ще раз вже в доброму порядку синьо жовті кольори. Хоча із одною труднощею, але все ж таки вдалося нам здійснити цю подію. На кінці вийшло навіть краще бо українцям в Нью-Йорку вдалося святкувати День Незалежності Украіни два дні за порядком.

Даємо до відома, що від тепер, кожного року Empire State Building на День Незалежності України буде освітлений національними кольорами українського прапора.

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.