CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Зустріч провідних членів СУМ в Україні
з Світовою Управою СУМ
11-го листопада 2005 р.

Зустріч СУ-Україна
Зустріч сумівців України з Світовою Управою відкрила молитвою Голова Світової Управи подруга Мирослава Підгірна, вітаючи сумівців з окремих осередків СУМ в Україні - Бобринецького, Дніпропетровського, Івано-Франківського, Калуського, Київського, Тельманівського, Тернопільського, Хмельницького, Шумського.

Заступник голови С.У. подруга Віра Гайдамаха переказала коротку історію Спілки Української Молоді і намалювала картину розвитку сумівської організації в різних частинах світу, описуючи еволюцію впродовж двадцятого і початку двадцять першого століть.

Зустріч СУ-Україна

Голова Крайової Управи подруга Неля Лавриненко відкрила сесію про СУМ в Україні – Святослав Липовецький представив своє розуміння історії розвитку СУМ в Україні, починаючи від створення Спілки Незалежної Української Молоді, до виникнення осередків по цілій Україні. Його доповнили друзі Петро Кузів та Володимир Климентій, котрі з перших днів відновлення СУМ в Україні були провідними членами та учасниками історичних подій.

Зустріч СУ-Україна

Зустріч СУ-Україна

Виринули дискусії про зміни в СУМ в Україні після Помаранчевої революції: про самоідентифікацю українців в східних та південних регіонах України (наприклад, осередки в Тельмановому і Дніпропетровську); про форми зв'язків та комунікації між різними місцевими, крайовими та світовими структурами СУМ; про бажання постійно покращувати нашу працю в рядах нашої Сілки.

Друг Володимир Паламар розповів учасникам зустрічі дещо про недавно створену Спілку Української Молоді в Естонії, котра має бажання ввійти в світову структуру СУМ.

Зустріч СУ-Україна

Подруга Ірка Єндрієвська, Голова Світової Виховної Ради, розпочала сесію, присвячену обміну ідеями з різних країн про виховання юнацтва та виховні справи. Крім подруги Єндрієвської доповідали також друг Володимир Шляхетко (Скарбник Світової Управи) і подруга Неля Лавриненко (Голова Крайової Управи СУМ в Україні).

Зустріч СУ-Україна

Проведено дискусію на тему "Імідж СУМ" - виступали: друг Богдан Приідний (Голова Крайової Управи СУМ у Великій Британії), друг Андрій Бігун (Референт СУМнету Світової Управи) та подруга Неля Лавриненко (Голова Крайової Управи СУМ в Україні).

Zustrich-CY-Ukraina

Виринули цікаві дискусії про розвиток програми діяльності СУМ, про майбутність нашої Спілки; чим вона відрізняється від інших молодіжних організацій; що ми хочемо зробити для української молоді.

Зустріч СУ-Україна

Зустріч СУ-Україна

Київський Осередок СУМ влаштував для учасників зустрічі товариську вечірку, яка тривала допізна. І тільки потяги, які все ще відбувають з Києва за розкладом, потроху розсмоктали голосну сумівську компанію!

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.