CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Цей сайт Англійською Інтернет-наради в Пармі: сформовано Комітет СУМнет

Взимку 1998-99 рр. спільна зацікавленість Інтернетом зібрала групу сумівців з цілої Америки у великому передмісті Клівленду, штат Огайо. Конференція відбувалася в місті Парма, де протягом двох днів потужним мозковим штурмом сумівці Parma Photo випрацювали своє бачення світової присутності СУМ в мережі Інтернет. Отримавши повноваження від Світової Управи СУМ та від Крайової Управи СУМ Америки, ініціативна група, озброївшись технічними засобами та результатами опитувань сумівців з усього світу, 27-28 лютого приступила до роботи. Взявши на себе відповідальність за розвиток веб-сайтів Світової Управи та Крайової Управи Америки, ця група зосередилася на пріоритетах змісту і функціональних можливостей, які зробили б ці веб-сайти необхідним джерелом для сумівців з усього світу.

Зрозуміло, що створення веб-сайту світового рівня, який постійно розширюватиме перелік пропозицій своїм користувачам, вимагатиме величезного об'єму роботи. Тому було вирішено створити постійну команду, яка б працювала над тим, щоб зробити бачення реальністю. Таким чином був сформований СУМнет комітет, завданням якого було створити і підтримувати присутність СУМ в Інтернеті. Сформований з учасників наради в Пармі, комітет швидко розростався і скоро вже включав представників з 7 країн, що знаходяться на трьох континентах світу. Він продовжує поширюватися, включаючи до свого складу представників від Крайових Управ СУМ та сумівських веб-майстрів, які приєднуються до спільних зусиль.

Даний сайт, що знаходиться за адресою www.CYM.org, є першим результатом зусиль Комітету СУМнет. Це перший крок в процесі становлення сайту, який містить інформацію для тих, хто має бажання дізнатися більше про організацію, а також зробить доступним для її членів багатство сумівських джерел і матеріалів. Це також спосіб з'єднати сумівців з усього світу і забезпечити їм надійний зв'язок та обмін інформацією. Як і більшість проектів СУМ, цей сайт повністю був зроблений добровольцями. Ми активно шукаємо помічників: експертів в комп'ютерній галузі, виховників, художників, журналістів і редакторів, перекладачів, друкарів а також інших спеціалістів для подальшої роботи над цим проектом. Запрошуємо сумівців, які цікавляться Інтернетом чи мають нові ідеї, писати до нас на адресу: CYMnet@cym.org.

Список членів Комітету СУМнет.
  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.