CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Цей сайт Англійською Відбувся Пленум Світової Управи

Від 24 до 26 листопада 2000р. в Торонто, Онтаріо, відбувся Пленум Світової Управи СУМ. У роботі Пленуму взяли участь члени Світової Управи, серед яких голови Крайових Управ Америки, Бельгії, Великої Британії, Канади, Німеччини, референти Світових Органів СУМ та інші запрошені гості. Зустріч цього місяця в Торонто - це останній запланований Пленум Світової Управи до Світового Конґресу, Plenum 2000 який відбудеться восени 2001 року.

Світова Управа обговорила ряд важливих для СУМ-у справ та ухвалила різні рішення. Першого дня нарад, у п'ятницю, Крайові Управи та Світові Органи СУМ звітували про проблену працю та стан Спілки у своїх теренах. До цього включилися й надіслані звіти голів Крайових Управ з Австралії, Арґентини та України, котрі не змогли прибути до Торонто. Значна частина нарад другого дня Пленуму була присвячена звітові Ділового Комітету VI Світового Злету СУМ у 10-ту Річницю Незалежності України, а також обговорено справи, пов'язані із запланованим Злетом, який відбудеться в Україні влітку 2001 року. Відбулися детальні дискусії про програму Злету, яку розробив Діловий Комітет, і яка передбачає цікаві щоденні імпрези й екскурсії в різних регіонах України для старшого юнацтва і дружинників. Злет, який почнеться в місті Львові, продовжиться мандрівкою по Україні, а кульмінація - участь у святкуваннях 10-ої річниці незалежності України в самому Києві! Пленум також прийняв нове рішення, що участь у Злеті може брати старше юнацтво від 13 років (під опікою своїх батьків). Докладні деталі про це надійдуть всім сумівцям через Крайові Управи в короткому часі.

Проведено дискусії про адміністративні та редакційні справи видавничих органів СУМ, головно про журнал "Крилаті" Plenum 2000 та про працю СУМнету. В "Крилатих" нова редакція вже завершила першій рік своєї праці та видає журнал у новому форматі з великими успіхами. Обговорено нові та заплановані проекти СУМнету, пропоновано нового змістового правильника, та схвалено емблему СУМнету.

Світова Управа вже почала підготовчу працю до Світового Конґресу СУМ. Дискутувалися такі питання: створення підготовчих комісій; пропоновані зміни до Статуту СУМ; сумівський однострій; пропоновані зміни до Правильника Юнацтва; та інші справи. Також ухвалені Гасло та Річниці на 2001 рік.

На першій сесії Пленуму Світовій Управі представлено тексти листів із запитами, пропозиціями, та коментарями, які надіслали через Інтернет сумівці з різних країн. Члени Світової Управи з великим зацікавленням читали листування та брали під увагу думки цих сумівців під час своїх нарад. З нетерпінням чекаємо від Світової Управи відгуку на ці листи, які незадовго з'являться на цих сторінках!

  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.