CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
Цей сайт Англійською

8-10 листопада 2007 року у місті Києві відбувся Пленум Світової Управи СУМ. В роботі Пленуму брали участь обрані члени СУ СУМ, голови Крайових Управ Великої Британії, Німеччини, України, Канади, Естонії, Америки, Австралії та голови Товариського Суду й Контрольної комісії, члени КУ СУМ в Україні.

Під час Пленуму були розглянуті справи пошиття одностроїв, внесення правок до Правильників юнацтва та дружинників, виходу нового формату журналу для молодшого юнацтва «Крилаті», створення СУМу на теренах нових країн, діяльність Світової Референтури Дружинників, гасло та річниці на 2008 рік.

Заслухавши звіт скарбника СУ щодо пошиття одностроїв Пленум затвердив кошторис одностроїв й прийняв рішення організовано замовити пошиття шкарпеток.

Розглянувши правки до Правильників юнацтва та дружинників було вирішено надіслати найближчим часом Правильники з правками до Крайових Управ для їх узгодження на теренах, а після отримання відгуків і пропозицій провести мовну правку Правильників.

На Пленумі був представлений рекламний номер сумівського журналу для українських дітей молодшого віку «Крилаті». Перший номер якого почне виходити з січня 2008 року. Після схвалення журналу Крайові Управи взяли на себе зобов’язання щодо підписки на журнал та ведення адміністративних справ журналу на своїх теренах.

Розглянувши справу створення СУМу на нових теренах Пленум вирішив звернутися до Світового Конгресу Українців із запитом про кількість дітвори по різних теренах поселення Українців та вияснення проблем й потреб, які переживають українці на цих теренах.

Пленумом було затверджено др. Степана Думу, як Світового Референта Дружинників. Світова Управа СУМ покладає великі надії на Світову Референтуру Дружинників у справі Світового табору дружинників на терені України в 2008 році та Світової конференції молоді.

За рішенням Пленуму гасло Спілки Української Молоді на 2008 рік «Українці пам’ятають - світ визнає!», а головною річницею на 2008 року є 75-річчя Голодомору в Україні.

Найближчим часом Світовою Виховною Радою буде розроблений календарець додаткових до відзначення дат і річниць.

Світова Управа СУМ складає подяку Київській міській організації СУМ в Україні за гостинність і допомогу в організації роботи Пленуму Світової Управи.

Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.