CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only
СУМ у Великій Британії

Відбувся Крайовий ХХXIV З'їзд
СУМ у Великій Британії

CYM Great Britain Тарасівка, 22 травня 2004р. – В суботу 22 травня 2004 на СУМівській оселі Тарасівці відбувся ХХХІV Крайовий З’їзд Спілки Української Молоді у Великій Британії.

Під час З’їзду звітував про загальну діяльність КУ СУМ за 2003 рік уступаючий голова, друг Роман Панас. На З’їзді працювали також ряд комісій, котрі розглянули різні аспекти сумівської виховної та господарської діяльності на терені Великої Британії та подали свої рекомендації до затвердження делеґатам З’їзду. Делеґати брали активну участь у дискусіях, які торкали питань пов’язаних із діяльністю СУМ на терені Великої Британії, серед них літні табори, окружні і крайові здвиги, виховна праця по осередках, господарка в Тарасівці та інше.

CYM Great Britain

З’їзд отримав ряд писемних і усних привітів від різних українських установ серед яких від апостосльського екзарха на терен Великої Британії єпископа Кир Павла Хомницького (УКЦ), від Української Амбасади в Лондоні, від друга Юрія Наконечного (голови Світової Управи СУМ), від Любомира Мазура (голови Союзу Українців у Великій Британії), від капеляна СУМ о. Йосафата Лещишина, від різних Крайових Управ СУМ по цілому світу та від інших організацій.

CYM Great Britain

Крайовий З’їзд обрав друга Богдана Прихідного з Лестеру головою Крайової Управи. Подаємо повний склад Крайової Управи:

Голова:   Богдан Прихідний
Члени:   Ґеня Мандзій, Вікторія Мулька,
Марія Копчик, Марія Лещишин,
Марія Джула, Галина Ворінґтон,
Анна Шляхетко, Леся Кохан,
Наталя Цяприна, Катруся Замулінська,
Іванка Мандзій, Анна Карпинець,
Наталя Волосецька, Христина Гарбуз,
Роман Панас, Володимир Карпинець,
Володимир Шляхетко, Маріян Космірак,
Йосиф Купранець, Петро Вінтонюк,
Ігор Панас, Мартин Химера,
Маркіян Стасів, Дарко Вербовий,
Стефан Копчик, Михайло Копчик

Розподіл референтур та функцій передбачене на першому засіданні нової Крайової Управи, що відбудеться при кінці червня 2004.

З’їзд також вибрав Контрольну Комісію (голова друг Мирон Пиляк), Товариський Суд (голова друг Микола Матвіївський) та управу Товариської Господи, що знаходиться на терені Тарасівки (секретар друг Богдан Найдан).

CYM Great Britain

При кінці З’їзду, яким ділово провадила Президія на чолі з Маріяном Косміраком, нагороджено за взірцеву працю Переходовим Прапором Крайової Управу осередок СУМ в Манчестері та відзначено ряд заслужених членів СУМ. З’їзд завершено відповідними резолюціями.

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.