CYMnet Logo CYMnet Banner
News/Home
About CYM
Archives
Help
Other CYM Sites
For Sumivtsi Only

Цей сайт Англійською Хто ваш улюблений герой?
Напишіть про нього і отримайте можливість виграти нагороду!

Хто ваш улюблений український герой? Можливо, це хтось із славетних лідерів України в її боротьбі за незалежність? А може це діяч культури? Артист, співак, поет чи філософ? Хтось із предків чи родичів, який заслужив на ваше захоплення і повагу? Дорослий чи дитина, що на ділі показав себе героєм? Це хтось із минулих часів чи наш сучасник?

Win a prize! Розкажіть на СУМнеті про вашого українського героя. Складіть про нього невелике оповідання, в якому розкажіть, чим саме він чи вона здобули вашу прихильність. Опишіть нам, якими людьми вони були чи є, які характерні риси чи дії спонукали вас обрати їх вашими улюбленими героями.

КОНКУРС ОПОВІДАНЬ ПРО УЛЮБЛЕНИХ ГЕРОЇВ триватиме до 31 травня 2001р. Імена переможців будуть оголошені 15го червня, а їх оповідання будуть виставлені на веб-сайті СУМнету. Переможці отримають електронну гру Game Boy!

ПРАВИЛА КОНКУРСУ

  1. У КОНКУРСІ ОПОВІДАНЬ ПРО УЛЮБЛЕНИХ ГЕРОЇВ можуть брати участь члени СУМ віком від 6 до 17 років.
  2. Для участі в Конкурсі потрібна згода ваших батьків.
  3. Переможці визначатимуться у двох категоріях:
       - Молодше юнацтво (віком від 6 до 12 років)
       - Старше юнацтво (віком від 13 до 17 років)
  4. Героєм оповідання має бути ваш улюблений український герой (тобто українець, особа українського походження, або хтось такий, що в якийсь спосіб приніс користь Україні чи українцям).
  5. Твори мають подаватися українською мовою.
  6. Нагорода буде присуджена тільки за ті твори, що надійдуть до 31 травня 2001 року.
  7. Конкурсні роботи можуть бути надіслані електронною або звичайною поштою (на дискеті чи на папері). Обов'язково вкажіть ваше Ім'я та прізвище, вік, а також назву та місце знаходження вашого осередку. Електронною поштою надсилайте твори за адресою: EssayContest@cym.org. Звичайною поштою пишіть за адресою:
    CYMnet Essay Contest
    P.O. Box 395
    Walker Valley, New York 12566
    U.S.A.
  8. Переможці отримають електронну гру Game Boy (та картридж гри Frogger на додаток)!
  9. Переможці зможуть отримати нагороди у своїх місцевих осередках СУМ. "Game Boy" та картридж будуть доставлені безпосередньо до вашого осередку, тому не забудьте повідомити Управу про свою участь у конкурсі. Обрання переможців та рішення членів конкурсної комісії перегляду не підлягають.
  10. Батьки: подаючи оповідання на конкурс, ви надаєте СУМнетові дозвіл оприлюднити на нашому сайті ім'я та вік вашої дитини, відомості про осередок, а також текст оповідання.
  11. Маєте питання? Звертайтеся до нас за адресою EssayContest@cym.org.

 

  Цей сайт Англійською

Новини | Про СУМ | Архів | Довідник | СУМівські Cайти |
Електронна Пошта | Сторінка Виховників | Крилаті |
Легальне | Приватна інформація | Пишіть нам

Copyright © 1999-2024 Спілка Української Молоді. Всі права застережено.